Charlotte Freud
Actualitate

Charlotte Freud, nepoata miliardarului Rupert Murdoch / Foto: Profimedia

Nepoata miliardarului Rupert Murdoch, căsnicie destrămată după doar 12 ore de la nuntă: "Lumea noastră s-a prăbușit"

Charlotte Freud, nepoata magnatului Rupert Murdoch, a avut parte de o nuntă desprinsă parcă din filme, dar căsnicia a avut o viață extrem de scurtă. Nici bine nu s-a uscat cerneala pe certificatul de căsătorie al lui Charlotte cu rapperul Luke Storey, că relația s-a și degradat.

Charlotte Freud, ai cărei părinți sunt Elisabeth Murdoch, fiica lui Rupert Murdoch, și specialistul PR Matthew Freud, a avut o nuntă extravagantă, la care bunicul ei a ajuns la bordul unui elicopter. Mariajul a durat, în realitate, doar jumătate de zi.

Citește și: Daniela Nane a anunțat că s-a separat de Adrian Cioroianu: “Sunt o femeie divorțată”. Cine e tânărul cu care a fost pozată sărutându-se

Charlotte Freud
Charlotte Freud, nepoata miliardarului Rupert Murdoch / Foto: Profimedia

"Eram căsătoriți de 12 ore când lumea noastră s-a prăbușit. El (soțul-n.r.) și-a reluat viciul pe drumul spre luna de miere. Nu a fost un semn grozav", a povestit Charlotte pentru The Mail. Acum în vârstă de 23 de ani, aceasta l-a cunoscut pe Luke, un fost dependent de droguri și alcool, pe când ea avea 18 ani și el, 33. El a încurajat-o pe tânără să meargă la un grup de sprijin care a ajutat-o să depășească dependența de ketamină.

Nunta a avut loc în 2022, în prezența bunicului lui Charlotte și a multor invitați, printre care și actorul Woody Harrelson. 

Citește și: Infanta Cristina, sora regelui Felipe, a divorțat după un mariaj de 26 de ani. Soțul a avut probleme cu legea și a și înșelat-o

"Am simțit că sunt trei persoane în relația noastră: eu, el și recuperarea noastră. Dacă recuperarea noastră mergea bine, așa eram și noi. Dacă nu, ne prăbușeam. Aveam o relație grozavă când eram treji, dar niciunul nu putea sta așa. Nunta a fost publică și toată lumea a crezut că relația noastră era grozavă", a mai povestit fata, conform Daily Mail.

Charlotte și Luke au pornit în căsnicie cu stângul, iar 14 luni mai târziu divorțau oficial. Ea locuiește acum în Los Angeles alături de un nou iubit și se pregătește să lanseze o aplicație de dating. 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri