Danielle Gross și Gunnar Michels/ Profimedia
Divertisment

Danielle Gross și Gunnar Michels/ Profimedia

A vrut să se distreze și s-a măritat cu un străin pe care l-a cunoscut pe TikTok. Plănuiau să se despartă rapid, dar viața i-a surprins

O femeie care s-a căsătorit cu un străin pe care l-a cunoscut pe TikTok a povestit cum această „experiență” i-a schimbat complet viața. A făcut totul din pură distracție, însă a ajuns să se îndrăgostească de bărbatul cu care se căsătorise, iar în prezent sunt mai fericiți ca niciodată. 

Danielle Gross, în vârstă de 26 de ani, din Pittsburgh, Pennsylvania, a știu întotdeauna că se va căsători într-un „mod prostesc”, dar nu și-a imaginat niciodată că se va îndrăgosti de cineva pe care nu l-a mai întâlnit niciodată. Tânăra și-a cunoscut bărbatul visurilor ei pe TikTok, atunci când a dat de un videoclip postat de Gunnar Michels, în vârstă de 26 de ani. Tânărul spunea în clipul video că își caută o soție și este dispus să se căsătorească cu prima femeia care acceptă acest lucru. 

Citește și: Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

„În pandemie am căutat o modalitate de a crea conținut și de a cunoaște mai mulți oameni. Mi-a venit ideea de a mă căsători cu un străin, o idee care a fost destul de ciudată inițial. Nu căutam în mod serios să am o relație și clar nu-mi doream să fie ceva pe viață, dar atât de mulți oameni au vrut să o fac”, a povestit Danielle. Tânăra nu a fost prima persoană care și-a dorit să se căsătorească cu Gunnar, dar a primit ajutor din partea comunității ei: „Am avut o armată de oameni care l-au convins să mă aleagă.”

@okaygunnar Miss Cali :( #vanlife @Danielle & Gunnar ♬ original sound - Gunnar Michels

Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult pe FaceTime, iar la scurt timp, Gunnar a surprins-o pe Danielle atunci când i-a făcut o vizită în Pittsburgh, Pennsylvania, SUA, unde a cerut-o în căsătorie

„Nu i-am spus că plănuiesc să o vizitez până când nu am fost pe drum spre ea”, a povestit Gunnar. „Când mi-a spus că vine mi-am dat seama că totul e cât se poate de real”, și-a amintit Danielle.

Gunnar i-a cunoscut și pe părinții viitoarei lui soții în acea noapte. Și, deși inițial au fost sceptici cu privire la căsătorie, acum cuplul este susținut în totalitate de ei. „Mama mea era îngrijorată că voi fi răpită”, a recunoscut Danielle. 

Danielle și Gunnar s-au căsătorit după două săptămâni de la prima întâlnire

După două săptămâni de la prima lor întâlnire, cei doi au făcut o excursie în Las Vegas, Nevada, SUA, unde s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților, în anul 2021. 

Citește și: Cine e bărbatul cu care se mărită Ana, fiica lui Mircea Geoană. Tânăra a arătat divin la petrecerea de logodnă de la Palatul Mogoșoaia

Gunnar și Danielle au recunoscut că ambii plănuiau să divorțeze o săptămână mai târziu, dar pe măsură ce au petrecut mai mult timp împreună, relația lor a devenit și mai puternică și au început să se îndrăgostească cu adevărat. 

În martie 2021 au început să călătorească și au vizitat mai multe state din America, iar acum s-au stabilit în Pittsburgh, Pennsylvania, SUA, unde caută să cumpere o casă împreună.

„Întotdeauna m-am gândit că mă voi căsători într-un mod cât se poate de prostesc. Așa că, atunci când am văzut videoclipul lui Gunnar m-am gândit că aceasta este ocazia. Planul nostru inițial era să divorțăm la o săptămână după nuntă, dar apoi am stat de vorbă și ne-am gândit să continuăm să vorbim ca prieteni, iar apoi a devenit ceva mai mult. Nu pare real, dar cu siguranță s-a întâmplat”, a povestit Danielle. 

Cei doi au declarat că personalitățile lor „se completează reciproc” și, deși sunt diferiți, în adâncul lor împărtășesc aceleași valori fundamentale.

„Familiile noastre au fost foarte fericite pentru noi. Toți se înțeleg și prietenilor mei nu le vine să creadă că suntem încă împreună. Este ceva ce aș sugera altora să facă. Ne-a deschis ochii asupra multor aspecte ale vieții. Dacă ești deschis la minte, este un concept cu adevărat interesant”, a mai spus Danielle. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri