salma hayek globurile de aur
Divertisment

Salma Hayek, selfie in piscina la 53 de ani. Imaginea publicata de actrita

Este considerata una dintre cele mai atragatoare actrite de la Hollywood, iar in urma cu putin timp, Salma Hayek si-a incantat fanii cu un selfie in piscina.

Fara machiaj si imbracata in costum de baie, Hayek l-a marturisit insa celor care ii urmaresc activitatea ca nu a avut mereu incredere in ea.

"Zilele mele preferate sunt cele in care nu port machiaj si nu ma uit in oglinda pentru ca nu trebuie sa ma gandesc la cum arat. Sunt doar prezenta si imi fac treaba", a povestit diva de 53 de ani.

Actrita hispanica a marturisit ca in tinerete nu era multumita de aspectul ei fizic, lucru pe care il regreta acum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Cand ma uit la fotografii cu mine de la 30 sau 40 de ani, ma vad mai frumoasa decat ma vedeam la vremea aceea. Ma criticam atat de mult", a marturisit Salma.

"Acum, cand ma uit in oglinda si sunt lucruri care nu imi plac, ma gandesc la cat de mult imi va placea peste 10 ani aspectul meu si imi trece. Am invatat din lectiile trecutului", a incheiat vedeta.

Mai multe imagini cu Salma Hayek poti admira in galeria foto de mai jos:

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri