salma hayek
Divertisment

Salma Hayek, strălucitoare la premiera "The Eternals" / Foto: Profimedia

Salma Hayek și fiica ei de 14 ani, de mână pe covorul roșu de la premiera "The Eternals". Valentina este o adolescentă cochetă

Premiera "The Eternals" a fost ocazia perfectă pentru ca cele mai cunoscute actrițe din film, Angelina Jolie și Salma Hayek, să vină alături de copii pe covorul roșu. Dacă Angelina a fost însoțită de cinci din cei șase copii ai săi, Salma a avut-o alături pe Valentina, unica ei fiică.

Salma Hayek și-a pus decolteul în valoare într-o rochie neagră, mulată și lungă, cu inserții aurii în zona crăpăturii de pe picior. A avut-o lângă ea pe unica sa fiică, Valentina Paloma Pinault, care are deja 14 ani și este aproape la fel de înaltă ca mama ei.

salma hayek si fiica ei

Adolescenta este deja foarte cochetă şi a început să aprecieze apariţiile în lumina reflectoarelor. Pentru apariția alături de celebra ei mamă, aceasta a ales să îmbrace o rochie cu buline.

Citește și: Salma Hayek, adevărul despre fotografiile în costume de baie pe care le postează pe Instagram: ”Sunt făcute într-o singură vacanță!”

Salma Hayek se mândreşte cu fata ei de 14 ani, Valentina Paloma Pinault. Tatăl Valentinei este miliardarul  francez François-Henri Pinault, cu care Salma s-a căsătorit în 2009. Actriţa mexicană s-a chinuit mult să devină mamă şi a reuşit să o aducă pe lume pe fetiță abia la vârsta de 41 de ani. Sarcina a fost foarte dificilă, deoarece vedeta a suferit de diabet gestaţional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Fetița mea prețioasă, ești totul pentru mine! Binecuvântată fie ziua în care ai apărut în viața mea! La mulți ani, Valentina! Îți mulțumesc că ești TU!”, a scris actrița pe Instagram în septembrie, când Valentina a împlinit 14 ani.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri