10th Annual LACMA ART+FILM GALA Honoring Amy Sherald, Kehinde Wiley, And Steven Spielberg Presented By Gucci - Red Carpet
Divertisment

Salma Hayek Pinault, LACMA ART+FILM GALA. Getty Images

Salma Hayek, „siesta în hamac”, în costum de baie. „Frumoasa din pădurea adormită”, i-au transmis fanii

Au fost două luni pline pentru Salma Hayek, care s-a aflat într-un intens turneu global de promovare pentru filmele „Eternals” și „House of Gucci”. În plus, a primit de curând și o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. Așa că a venit momentul pentru actrița mexicană să se și relaxeze. 

Vedeta în vârstă de 55 de ani și-a încântat fanii cu o imagine senzuală pe Instagram. „Mă recuperez după ce am promovat în paralel două filme. Siesta în hamac”, a fost mesajul lui Hayek. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Salma s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie întreg, albastru, în timp ce se odihnea în hamac.

Fanii au răsplătit-o cu sute de mii de inimi și i-au transmis în comentarii că este o „zeiță” și chiar „frumoasa din pădurea adormită”.

Hayek a declarat în urmă cu câteva luni că nu are nicio problemă să posteze imagini cu ea în costume de baie, precizând că este „încântată” de vârsta ei pe care o consideră o „realizare”. 

Fiica actriței îi moștenește frumusețea. Mathilde Pinault are 20 de ani, e înaltă, elegantă și are o siluetă de model

Etichete: salma hayek

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri