salma hayek
Divertisment

Salma Hayek, la premiera 'House Of Gucci', în Londra / Foto: Profimedia

Ce frumoasă e fiica vitregă a Salmei Hayek! Mathilde Pinault are 20 de ani, e înaltă, elegantă și are o siluetă de model

Dacă la premiera "Eternals" Salma Hayek a venit însoțită de fiica sa de 14 ani, Valentina, pe covorul roșu de la "House of Gucci" i-a avut alături pe soțul ei, Francois-Henri Pinault și pe fata acestuia, Mathilde. Tânăra a impresionat pe covorul roșu cu prospețimea chipului, rochia multicoloră și silueta ca trasă prin inel.

Citește și: Salma Hayek și fiica ei de 14 ani, de mână pe covorul roșu de la premiera “The Eternals”. Valentina este o adolescentă cochetă

Salma Hayek are o relație bună cu copiii soțului ei, un miliardar francez cunoscut în toată lumea. Acesta are o fiică de 20 de ani, Mathilde, și un băiat, Francois, din căsătoria anterioară cu Dorothée Lepère, dar și un alt băiat de 15 ani, James Augustin, alături de Linda Evangelista. În urmă cu 14 ani, Salma Hayek l-a făcut din nou tată, când pe lume a venit Valentina Paloma. Cum copiii lui Pinault erau mici când actrița a început o relație cu el, Salma a reușit să creeze o legătură apropiată cu ei și s-a dovedit a fi o mamă vitregă bună.

salma hayek familie

Acum, când Mathilde a crescut și are deja 20 de ani, Salma a luat-o cu ea pe covorul roșu de la premiera mult așteptatului "House of Gucci". Mândru, Francois-Henri Pinault a pozat încadrat de soția și de fiica lui, iar cele două au arătat lumii întregi că au o relație grozavă. Și-au zâmbit reciproc și au fost într-o dispoziție foarte bună. Mathilde a furat privirile cu ochii ei albaștri, părul lung și corpul de model. Aceasta părea desprinsă direct de pe podiumul de modă.

Citește și: Salma Hayek, adevărul despre fotografiile în costume de baie pe care le postează pe Instagram: ”Sunt făcute într-o singură vacanță!”

 

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault sunt împreună de 15 ani

Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
NEW YORK, NY - MAY 07: Actor Salma Hayek and Francois-Henri Pinault attend the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for Huffington Post)

Hayek și Pinault s-au întâlnit în primăvara anului 2006 la o gală din Veneția, dar Salma refuză să intre în detalii. Într-un interviu pentru Town & Country, ea a spus: "Este o poveste atât de romantică şi uimitoare, dar este a mea. Nu vreau să o vulgarizez transformând-o într-o poveste care să mă facă mai interesantă."

Perechea a anunțat logodna şi sarcina lui Hayek în martie 2007 și s-a căsătorit de două ori - o dată într-o ceremonie la Primăria din Paris de Ziua Îndrăgostiților și a doua oară într-o ceremonie în Veneția.

Pinault a fost căsătorit anterior și are doi copii: pe Francois și Mathilde. La un moment dat s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Nicole Kidman, dar în octombrie 2006 a urat bun venit pe lume unui copil cu supermodelul Linda Evangelista. Fiica lui Pinault cu Hayek, Valentina Paloma, s-a născut în septembrie 2007.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri