sandra bullock covor rosu
Divertisment

Sandra Bullock, înainte să devină cu adevărat celebră. Cum arăta actrița la începutul carierei

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Sarah Paulson și Holland Taylor au sărbătorit ziua de naștere a Sandrei Bullocks în Los Angeles.

Actrița de Oscar a organizat o petrecere restrânsă, unde a ținut cont de distanțarea socială, și le-a avut aproape pe cele mai dragi prietene ale sale.

Sandra, care și-a făcut debutul în actorie cu un rol minor în thrillerul Hangmen, a câștigat simpatia publicului după apariția în filmul de acțiune Demolition Man. Succesul internațional a venit o dată cu thrillerul de acțiune Speed, în care a jucat alături de Keanu Reeves.

În cei 23 de ani de carieră, Bullock a fost cel mai bine plătită actriță în 2010 și 2014. În 2010, a făcut parte din topul celor mai influenți 100 de oameni ai lumii, iar în 2015, a fost aleasă „Cea mai frumoasă femeie” de editorii revistei People.

A câștigat un premiu Oscar, 2 SAG-uri, 3 Critics Choice și un Glob de Aur, iar pasiunea pentru film a determinat-o să-și deschidă propria casă de producție.

În timp ce viața ei profesională a fost una de succes, Bullock nu a fost la fel de norocoasă în plan personal. În 2010, după ce a câștigat premiul Oscar, Sandra a avut parte de surpriză vieții ei când a aflat că soțul de atunci, Jesse James, o înșela cu o starletă porno.

A urmat o perioadă dificilă, în care și-a concentrat atenția asupra celor doi copii adoptați și asupra carierei, fără să mai creadă în iubire sau relații. L-a cunoscut însă pe fotograful Bryan Randall, care s-a mutat cu ea și copiii.

"Au o relație foarte simplă și pământeană. El nu este genul care să-și dorească să fie sub lumina reflectoarelor sau să apăra la brațul ei pe covorul roșu. O susține și atât și este un tată minunat pentru micuții ei", a spus o sursă din anturajul celor doi pentru E!News.

Cu o avere estimată la 200 de milioane de dolari, Sandra Bullock și-a propus în urmă cu mulți ani să-i ajute pe cei mai puțin norocoși și, recent, s-a aflat că ea a donat sume mari de bani, în tăcere, către diverse organizații din întreaga lume. Crucea Roșie este organizația ei de suflet, căreia îi donează de fiecare dată când se petrec nenorociri în lume.

Mai multe imagini cu Sandra Bullock în tinerețe sunt în galeria foto de mai jos:

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?