sandra bullock și kelly clarkson
Divertisment

Sandra Bullock și Kelly Clarkson au râs și s-au distrat în timpul unui interviu față în față. / Foto: Profimedia

Cum a decurs prima întâlnire față în față dintre Sandra Bullock și Kelly Clarkson. Imaginile s-au viralizat rapid

Două vedete de primă clasă au făcut show în direct, în timpul unui interviu. Când Sandra Bullock a fost invitată în emisiunea lui Kelly Clarkson, s-a lăsat cu hohote de râs de amble părți, dar și cu mesaje pline de admirație pentru naturalețea lor, pe rețelele sociale.

Kelly Clarkson, câștigătoarea American Idol, și-a întâlnit propriul ei idol. Sandra Bullock a fost invitată în emisiunea cântăreței, iar chimia dintre ele a părut cea dintre cele mai bune prietene. Au început discuția pe teme serioase, dar au alunecat rapid și au făcut glume care parcă nu se mai terminau, spre deliciul telescpectatorilor. Pe internet, replicile lor au făcut valuri, iar clipul cu interviul a devenit viral.

Citește și: Kelly Clarkson, mărturisiri sfâșietoare despre divorțul de soțul ei: ”Nu este ușor. Copiii fac terapie!!”

sandra bullock și kelly clarkson

"Am emoții, m-au luat transpirațiile", a spus Kelly în repetate rânduri, coplețită de faptul că o are în fața ei pe actrița pe care o admiră oarte tare și ale cărei filme le-a văzut pe nerăsuflate.

Totul a pornit de la declarația Sandrei: "Părinții mei erau cântăreți buni, dar au murit". Atunci, Kelly a replicat: "Ce cool!". "Că părinții mei sunt morți?", a intervenit rapid Sandra, "Nu, nu, ca au fost soliști", a spus, agitată, Clarkson, de teamă că a făcut o gafă, pentru ca ambele să izbucnească într-un râs care nu s-a mai oprit.

Citește și: Secretul pe care Sandra Bullock il tine de ani de zile a iesit la iveala. Ce s-a aflat despre averea actritei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Profimedia, captură YouTube

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?