adrian mutu si sotia lui
Divertisment

Adrian Mutu și Sandra sunt căsătoriți din 2015. / Foto: Instagram

Sandra, soția lui Adrian Mutu, impecabilă în costum de baie, în vacanța din Turcia. La 17 ani câștiga Miss România

Aflat la al treilea mariaj, Adrian Mutu pare că și-a găsit liniștea în brațele bănățencei Sandra Bachici. Frumoasa brunetă a fost Miss România 2010, pe când avea doar 17 ani. Acum, la 29 de ani, aceasta este o soție devotată și mama perfectă pentru micuțul Tiago, fiul de cinci ani pe care-l are cu fostul fotbalist.

Zilele trecute, Sandra a postat pe Instagram câteva instantanee din vacanța petrecută în Belek, Turcia, inclusiv unul care o arată zâmbind cu gura până la urechi în timp ce ține pe braț un papagal colorat. Fanii ei au observat pe lângă voioșia acesteia și faptul că arată perfect în costum de baie. Aflată cu picioarele în piscină, cu părul ud strâns într-o coadă, bruneta apare într-un costum de baie negru, din două piese, care-i lasă la vedere trupul tonifiat și zvelt.

Citește și: Iubita balerină a lui Mick Jagger, mai tânără decât el cu 44 de ani, și-a etalat trupul în costum de baie. E mama unui băiețel de 5 ani

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu mulți i-ar da mai mult de 20 de ani, iar alții nu ar crede-o că este mama unui băiețel de cinci ani, căci Sandra Mutu arată chiar mai bine ca atunci când devenea Miss România. Zâmbetul impecabil i-a rămas și acum cel mai bun accesoriu.

sandra mutu
Sandra și Tiago, fiul ei și al lui Adi Mutu / Foot: Instagram

Aflată în vacanță, Sandra a pozat și alături de fiul ei și al lui Adi Mutu, Tiago. Micuțului îi place să stea la poze, imaginile de pe Instagramul mamei sale arătându-l foarte fotogenic. Mama și fiul au o relație specială, după cum reiese și din instantaneele postate. 

Citește și: O mamă de 65 de ani a defilat în costum de baie alături de fiica ei. Cele două sunt pasionate de fitness și par mai degrabă surori

Adi Mutu, topit după soția sa

adrian mutu si sotia lui
Adrian Mutu și Sandra sunt căsătoriți din 2015. / Foto: Instagram

"Cu Sandra sunt de 7 ani și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. (...) În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București. De când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot", povestea Adrian Mutu, acum un an, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri