O mamă de 65 de ani a defilat pe podium alături de fiica ei de 29 de ani. Cele două sunt pasionate de fitness și par mai degrabă surori
Actualitate

O mamă de 65 de ani a defilat pe podium alături de fiica ei de 29 de ani. Cele două sunt pasionate de fitness și par mai degrabă surori / Instagram

O mamă de 65 de ani a defilat în costum de baie alături de fiica ei. Cele două sunt pasionate de fitness și par mai degrabă surori

Denise Austin, cunoscuta instructoare de fitness din Statele Unite ale Americii, a dovedit încă o dată că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 65 de ani, iar alături i-a stat fiica ei, Katie, în vârstă de 29 de ani.

Antrenoarea de fitness și fiica ei, Katie Austin, au participat la prezentarea de modă semnată de Sports Illustrated care a avut loc la Miami Swim Week, iar cele două și-au etalat siluetele perfecte în costum de baie minuscule.

O mamă de 65 de ani a defilat pe podium în costum de baie alături de fiica ei

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”A fost un sentiment foarte plăcut să defilez alături de fiica mea.”, a povestit Denise Austin, în vârstă de 65 de ani pentru Fox News Digital.

”Bucuria pe care am resimțit-o va rămâne mult timp în memoria noastră. Sunt o mamă mândră. A fost un moment mamă/fiică extraordinar. Sunt recunoscătoare pentru faptul că cei de la Sports Illustrated Swimsuit m-au invitat să defilez alături de fiica mea. Îmi doresc ca orice femeie să se simtă confortabil în pielea ei, indiferent de vârstă.”, a declarat Denise, potrivit Daily Mail.

O mamă de 65 de ani a defilat pe podium în costum de baie alături de fiica ei

”Mama este inspirația mea pentru tot. Este cel mai mare susținător al meu, este mentorul meu și prietenul care m-a încurajat să urc pe podium.”, a povestit fiica ei, Katie.

La fel ca și mama ei, Katie este antrenoare de fitness și nutriționistă, iar de-a lungul timpului a fost invitată să vorbească despre nutriție și sport în cadrul multor emisiuni TV, printre care ”The Today Show”, ”Hollywood Today Live”, ”The Doctors” și ”Home & Family”. Ea are, de asemenea, și o licență în Comunicare și și-a construit o comunitate numeroasă pe rețelele sociale.

Citește și: O profesoară de 48 de ani vrea o familie cu iubitul care nici nu era născut când ea se căsătorea prima dată: “Ne-am înțeles imediat”

Denise este o antrenoare de fitness renumită în Statele Unite ale Americii, videoclipurile cu antrenamente realizate de ea în anii 1990 fiind foarte apreciate de oameni de toate vârstele.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri