malia, barack, sasha michelle obama
Divertisment

Michelle Obama și familia ei / Getty Images

Sasha, mezina familiei Obama, la 19 ani. Cum arată acum fiica fostului președinte american

Sasha Obama a părăsit anul trecut Washington D.C. și casa în care a locuit mai bine de un deceniu pentru a începe facultatea la Universitatea din Michigan.

Mezina familiei Obama, al cărui nume real este Natasha, împlinește 19 ani și este studentă. Ea avea 7 ani când s-a mutat în Casa Albă și, cu toate că a crescut în ochii publicului, părinții au încercat să o protejeze de atenția exagerată a presei. Și-a menținut o viată socială activă în liceu și, ulterior, în facultate, potrivit E!News.

Spre deosebire de Malia, sora mai mare, care e studentă la Universitatea Harvard, Sasha a ales o instituție care ocupă locul 27 în topul școlilor naționale, o poziție joasă față de Harvard, Columbia sau Princeton.

Din familia sa celebră, e prima care nu studiază într-o universitate Ivy League - fostul președinte a absolvit Universitatea Columbia și Harvard Law School, iar fosta prima doamnă a absolvit Universitatea Princeton și a obținut și o diplomă de drept la Harvard.

De la stanga la dreapta, Michelle, Sasha, Barack si Malia Obama

De-a lungul anilor, Sasha nu a fost la fel de vocală ca sora sa mai mare, însă recent și-a manifestat sprijinul față de cartea și documentarul mamei sale, "Becoming".

"Mă bucur pentru ea și-mi place să o văd mândră de ce a realizat. Cred că asta e cel mai important pentru om, să se poată mândri cu reușitele sale", a spus mezina într-un apariție video rară.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri