Daily Instagram Posts
Divertisment

Michelle Obama (michelleobama / 10.05.2019): With #MothersDay just a couple days away, I find myself thinking a lot about the way my mother raised me. And even though our family was crammed into a tiny apartment, one of the greatest gifts she gave me was the freedom to explore and develop into my own person. For instance, even though we didnt have much money, she and my dad cobbled enough money together to send me on a high-school trip to Paris, which opened up the world to me in so many ways. And now that Im raising kids of my own, I wanted to pass that lesson on to my own girls. Ive been so fortunate to be able to travel with Sasha and Malia all across the country and around the worldexperiences my mother never would have dreamed of back when I was their age. But though the settings may be different, the message is the same, and its one I hope mothers everywhere pass on to their daughtersin seeking out new perspectives and reaching outside of our comfort zones, we can discover more about ourselves."" Supplied by Instagram.com/face to face

Sasha Obama, studenta la Universitatea din Michigan. Cum e afectata familia de mutarea mezinei

Potrivit CBS News, Sasha Obama se pregateste sa paraseasca Washington, D.C. si casa in care a locuit mai bine de un deceniu pentru a incepe facultatea la Universitatea din Michigan. Surse neoficiale sustin ca fiica mai mica a fostului presedinte Barack Obama s-a instalat deja in campus si va incepe cursurile saptamana viitoare.

Tanara in varsta de 18 ani ar fi fost vazuta de colegii sai la cursurile de orientare organizate vara aceasta. Sasha, al carui nume real este Natasha, ar fi fost, de asemenea, reperata saptamana aceasta, alaturi de barbati despre care se crede ca sunt agenti ai Serviciilor Secrete Americane.

Spre deosebire de restul familiei sale, care a studiat la universitati din Ivy League, Sasha a ales o institutie care nu face parte din top 10 cele mai bune scoli universitare din SUA.

Fiica cea mare a lui Michelle si Barack Obama, Malia, e studenta la Universitatea Harvard, fostul presedinte a absolvit Universitatea Columbia si Harvard Law School, iar fosta prima doamna a absolvit Universitatea Princeton si a obtinut si o diploma de drept la Harvard.

Universitatea din Michigan ocupa locul 27 in topul scolilor nationale, o pozitie joasa fata de Harvard, Columbia si Pricneton.

Speculatiile despre alegerea finala a Sashei au inceput dupa ce o fotografie cu ea si doua prietene de la campusul Ann Arbor a fost publicata pe Instagram.

"Imi duceam aspiratorul spre camera si a aparut chiar in fata mea", a povestit un student pentru The Detroit News. "Am rugat-o sa-mi faca loc si am observat ca era inconjurata de niste barbati care pareau de la Serviciile Secrete".

Purtatorul de cuvant al Universitatii din Michigan, Rick Fitzgerald, a refuzat insa sa confirme prezenta mezinei familiei Obama in campus, spunand doar: "Suntem incantati sa incepem un nou an universitar si ii salutam pe toti studentii. Le dorim mult succes."

O purtatoare de cuvant a fostei prime doamne, Michelle Obama, a refuzat, de asemenea, sa comenteze pentru The Detroit News.

Cand Barack Obama a parasit Casa Alba la finalul mandatelor sale, a spus ca familia va ramane in Washington, D.C. pana cand Sasha va absolvi liceul. Acum, cand mezina pleaca la facultate, este posibil ca el si sotia sa se mute in alt oras.

Foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri