Scarlett Johansson si Colin Jost
Divertisment

Scarlett Johansson si Colin Jost

Scarlett Johansson, fara machiaj intr-o zi obisnuita. Cum arata cel mai bine platita actrita de la Hollywood

Scarlett Johansson si viitorul ei sot, Colin Jost, au evadat din oras si au fost surprinsi de angajatii publicatiilor mondene facand cumparaturi in The Hamptons, New York.

Desemnata cea mai sexy femeie din lume in 2006 si 2013 de cititorii revistei Esquire, Scarlett Johansson a demonstrat inca o data ca nu se sfieste sa-si etaleze frumusetea naturala.

Angajatii publicatiilor mondene au surprins-o la cumparaturi alaturi de logodnicul ei, scenaristul si comediantul Colin Jost, intr-o zi obisnuita a vietii ei.

Imbracata obisnuit, cu ochelari de soare la ochi si o caciula pe cap, Scarlett s-a aprovizionat departe de aglomeratia orasului New York, intr-o comunitate exclusivista din Long Island.

Se pare ca, dupa doua mariaje esuate, actrita traieste din nou fericirea in cuplu. Scarlet si partenerul sau sunt impreuna de mai bine de doi ani si planuiesc sa se casatoreasca in curand.

In caz ca fanii nu aveau suficiente motive sa o invidieze pentru corpul ei, prietenii celebri pe care ii are si galele fastuoase la care participa, Scarlett Johansson a fost desemnata de Forbes si cel mai bine platita actrita de cinema.

Cu o avere estimata la 56 de milioane de dolari, actrita de 35 de ani se pregateste sa lanseze curand inca un film cu super-eroi, care i-ar putea mari semnificativ sumele din cont - "Black Widow".

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri