Emily Ratajkowski/
Divertisment

Emily Ratajkowski/ Getty Images

A născut în urmă cu zece luni și arată perfect. Emily Ratajkowski, electrizantă la Paris Fashion Week, într-o rochie din satin

Emily Ratajkowski, supermodelul în vârstă de 30 de ani, a fost în centrul atenției la Paris Fashion Week, unde a defilat în creațiile semnate de designerul Alexandre Mattiussi.

Emily Ratajkowski este mama unui copil de aproape zece luni, însă supermodelul arată senzațional și a dovedit acest lucru în cadrul prezentării de modă de la Paris Fashion Week.

Citește și: Emily Ratajkowski, mai curajoasă vestimentar de când a devenit mamă! A purtat un top minuscul la un meci de baschet

Modelul a îmbrăcat creațiile ce aparțin brandului Ami, realizate de designerul Alexandre Mattiussi, iar piesele vestimentare i-au pus în valoare silueta perfectă.

Emily Ratajkowski, electrizantă pe podium la Paris Fashion Week

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, din satin, cu dantelă în jurul bustului, pe care a asortat-o cu un sacou oversized, cu un clutch și cu un niște pantofi cu platformă, Emily Ratajkowski a arătat perfect, etalându-și picioarele lungi, perfect tonifiate.

Emily Ratajkowski, electrizantă pe podium la Paris Fashion Week

Citește și: Emily Ratajkowski, apariție controversată după ce a devenit mamă. Fanii, uimiți: ”Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!”

Mai mult de atât, outfitul ei a fost întregit de un machiaj discret, ce i-a pus în valoare trăsăturile fizice. În ceea ce privește coafura, modelul a ales să-și poarte părul liber, perfect întins.

Emily Ratajkowski, electrizantă pe podium la Paris Fashion Week

Emily Ratajkowski, criticată pentru că a afișat un abdomen plat la doar 11 zile de când născuse

Emily Ratajkowski nu a scăpat de criticile celor care au acuzat-o că, la doar 11 zile de când a devenit mămică, s-a afișat pe Instagram cu abdomenul plat la vedere. La acel moment, a fost acuzată că le face să se simtă prost pe alte femei care nu se recuperează la fel de rapid după naștere.

CFDA Fashion Awards 2021
The stars came out in full force forthe 2021 CFDA Fashion Awards at The Grill Room on November 10, 2021 in New York City. Pictured: Emily Ratajkowski,Image: 642614069, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Emily Ratajkowski a defilat pe podium în costum de baie la șase luni de când a devenit mamă. Modelul arată spectaculos

„Am o relație dificilă cu astfel de lucruri, pentru că este corpul meu și este experiența mea. Cred că se vorbește despre corpurile femeilor dacă te recuperzi prea repede sau nu suficient de repede, dacă sânii tăi sunt prea mari sau prea mici, dacă ești prea slabă sau prea grasă, sau orice altceva. M-am obișnuit într-un fel până în punctul în care acum nici măcar nu-i dau atenție”, a declarat Emily despre situațiile în care tot ce face sau cum alege să se afișeze este îndelung comentat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?