Divertisment

Photo by Tibrina Hobson/Getty Images

Selena Gomez a pozat în costum de baie, etalându-și cicatricea rămasă în urma transplantului de rinichi: ”Am încredere în mine!”

Selena Gomez se bucură de un succes răsunător, însă viața ei a fost ”condimentată” de problemele de sănătate, în urmă cu trei ani fiind supusă de urgență unui transplant de rinichi. Acum, însă ea a găsit puterea de a-și etala cicatricea cu mândrie. 

Selena Gomez are 28 de ani și este într-o formă fizică de invidiat, motiv pentru care aceasta a îmbrăcat un costum de baie format dintr-o piesă, dar care-i lasă la vedere cicatricea rămasă în urma transplantului de rinichi suferit în 2017.

Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit la două luni de la logodnă: ”Vor să se concentreze pe carieră!”

În imaginea făcută publică pe internet, Selena Gomez a îmbrăcat un costum de baie format dintr-o piesă, în culoarea bleu ciel. Sigură pe ea, aceasta și-a lăsat la vedere cicatricea și a și vorbit despre acest lucru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Atunci când mi-am făcut transplantul de rinichi, mi se părea foarte dificil să-mi arăt cicatricea. Nu voiam să apară în poze, motiv pentru care am purtat haine care s-o acopere.”, a mărturisit Selena Gomez.

”Acum, mai mult ca niciodată, mă simt sigură pe mine și prin ce am trecut. Sunt mândră”, a mai spus ea, transmițându-i, de asemenea, felicitări și prietenei sale care a realizat o liinie de costume de baie.

Cannes 2019. Cele mai spectaculoase tinute alese de celebritati pentru covorul rosu

Evident, imaginea inedită a atras milioane de like-uri în câteva minute, iar fanii ei au susținut-o.

”Cicatricea arată la fel de frumos ca un tatuaj.”, i-a scris cineva, în timp ce altcineva a comentat: ”Ești incredibilă!”

”Cicatricea te definește. Ești o adevărată luptătoare.”, i-a mai scris un fan.

Selena Gomez a suferit transplantul de rinichi în 2017

Cunoscuta cântăreaţă şi actriţă americană Selena Gomez, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că motivul pentru care a trebuit să facă o pauză în carieră în 2017 a fost un transplant de rinichi.

„Sunt conştientă că unii dintre fanii mei au observat că nu am fost prea activă în această vară şi mulţi m-aţi întrebat de ce nu îmi promovez noile piese, de care vă asigur că am fost foarte mândră. Aşadar, am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza unor complicaţii produse de lupus, din această cauză m-am aflat într-o perioadă de recuperare. A fost ceea ce trebuia să fac pentru a-mi îmbunătăţi starea generală de sănătate. Vreau să fiu sinceră şi să împărtăşesc acest lucru cu voi, o să vă povestesc despre toată această perioadă de şapte luni pe care mi-am dorit să o petrec cu voi, de altfel. Până atunci, aş vrea să le mulţumesc familiei mele şi echipei fantastice de doctori pentru tot ce au făcut pentru mine înainte şi după operaţie. Şi, în final, nu există cuvinte să-i pot mulţumi îndeajuns frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a făcut cel mai preţios cadou şi sacrificiu dăruindu-mi unul dintre rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc foarte mult, surioară. Boala lupus continuă să fie greu de înţeles, dar s-au făcut numeroase progrese. Pentru mai multe informaţii cu privire la această boală, vă rog să accesaţi site-ul Lupus Research Alliance”, a fost mesajul care a însoţit fotografiile de pe Instagram la acel moment.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri