Selena Gomez, declarații despre cum i-a afectat viața faptul că a început să se machieze la șapte ani:”Mă întrebam dacă sunt frumoasă!”
Divertisment

Selena Gomez, declarații despre cum i-a afectat viața faptul că a început să se machieze la șapte ani:”Mă întrebam dacă sunt frumoasă!” / Getty Images

Selena Gomez, declarații despre cum i-a afectat viața faptul că a început să se machieze la șapte ani:”Mă întrebam dacă sunt frumoasă!”

Selena Gomez, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, se bucură de un succes răsunător și are milioane de dolari în conturi, însă sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă de-a lungul timpului și-au pus amprenta asupra ei.

Selena Gomez a început să lucreze la vârsta de șapte ani, iar trei ani mai târziu este protagonista show-ului ”Barney &Friends”. Astfel, ea a fost nevoită să poarte machiaj încă de la o vârstă fragedă, iar efectele acestuia nu s-au văzut doar asupra chipului ei, ci și asupra sănătății mentale, după cum a mărturisit aceasta.

”Am folosit produse de machiaj încă de la șapte ani. Cred că acest lucru m-a cam distrus.”, a spus Selena Gomez pentru Elle.

Citește și: Selena Gomez a pozat în costum de baie, etalându-și cicatricea rămasă în urma transplantului de rinichi: ”Am încredere în mine!”

Selena Gomez, în vârstă de 29 de ani, a jucat în ”Barney & Friends” în perioads 2002-2004. Doi ani mai târziu, la doar 14 ani, ea era star în show-uri precum The Suite Life of Zack & Cody. De asemenea, în perioada 2007-2008, ea a jucat în Hannah Montana, alături de Miley Cyrus. Din 2007, până în 2012, actrița a apărut în ”Wizards Of Waverly Place”.

”Eram tânără și lucram. Aveam specialiști care îmi făceau machiajul și puteam să arăt într-o clipă ca la 25 de ani, deși aveam 16. A fost o nebunie.”, a mai spus actrița, care a precizat că acest lucru a i-a afectat sănătatea mentală și mult timp s-a întrebat dacă este sau nu frumoasă.

Apoi am început să mă gândesc că arăt mult prea tânără. Și am fost tentată să încerc mai mult. Am început și să am întrebări cu privire la frumusețea mea, dacă sunt frumoasă ori nu. ”, a mai mărturisit ea.

”Am fost o victimă, am vrut să-mi schimb fața și să fac lucruri doar pentru că erau în tendințe la acel moment.”, a mai precizat ea, potrivit Daily Mail

Selena Gomez, nominalizată la Premiile Grammy

Potrivit revistei People, Selena Gomez, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit că a plâns de fericire atunci când a aflat că cel mai nou album al ei, Revelación, a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria Best Latin Pop.

Citește și: Selena Gomez și Coldplay au cântat în premieră, live, „Let Somebody Go”. Chris Martin: Vocea ei este un dar pentru umanitate

Am plâns ca un bebeluș. Am fost foarte entuziasmată. Am muncit mult la acest proiect, așa că a fost o surpriză plăcută. Sunt entuziasmată.”, a mărturisit Selena Gomez pentru Entertainment Tonight.

De asemenea, artista a avut și o reacție pe rețelele sociale, unde și-a exprimat surprinderea: ”Glumești?! ”Revelacion” este nominalizat la Grammy! Acest proiect este special pentru mine din mai multe motive. Nu puteam să ajung la perfomanța asta fără ajutorul echipei care este mereu alături de mine. Sunt profund recunoscătoare fiecăruia dintre voi.  Și fanilor, evident!”, a scris Selena pe Instagram.

Etichete: machiaj , munca , cariera , selena gomez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri