serena williams in oglinda
Divertisment

serena williams imbracata in alb pozeaza in fata unei oglinzi

Serena Williams: "A fost dificil sa-mi accept formele". Sportiva a gasit modalitatea perfecta sa demonstreze ca poate fi si feminina

Criticata pentru conformatia sa musculoasa, Serena Williams a decis sa-si creeze propria linie vestimentara, mai incluziva.

Intr-un interviu mai vechi acordat jurnalistilor de la Saturday Times, sportiva a marturisit ca a intampinat dificultati in a-si accepta fizicul musculos: "A fost greu sa-mi accept formele. Incercati sa alergati voi cu bustul meu. Ma deranjeaza, ca sa nu mai zic ca este si periculos pentru ca imi afecteaza ligamentele", a marturisit cu sinceritate sportiva.

Serena Williams a explicat atunci ca, desi nu are ganduri sa se retraga prea curand din tenis, atunci cand o va face, isi va indrepta atentia spre cariera de designer.

Ea nu a avut rabdare pana la "pensionare" si a pornit o linie vestimentara incluziva, care sa tina cont de nevoile doamnelor si domnisoarelor care nu se incadreaza in dimensiunile standrad 90-60-90.

Intr-un interviu recent acordat celor de la Essence, Serena a vorbit deschis despre asteptarile pe care le are de la lumea modei, despre colectia ei vestimentara, dar si despre curajul de a-ti face vocea auzita chiar daca parerile tale nu sunt general acceptate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Serena Williams a vorbit deschis despre pasiunea sa pentru lumea modei

"Imi place moda, evident (...) Imi plac lucrurile neobisnuite, dar si putin clasice. Depinde: ar putea fi vorba de un strop de culoare care sa ma incante total sau ar putea fi vorba de ceva proaspat si inovativ, pe care nu l-am mai vazut niciodata. Sincer, gusturile mele se pot indrepta in orice directie. Depinde de stare."

Cat despre ideea care sta la baza liniei sale vestimentare, ea a precizat: "Vrem sa fim incluzivi. Avem marimi extinse si fugim de termenul 'plus-size' fiindca nu ne place cum suna. Credem ca daca folosim alta terminologie, cu tenta pozitiva, ii vom face pe clienti sa se simta mai bine."

Nu in ultimul rand, ea a vorbit despre importanta exprimarii opiniei intr-un mod cat mai autentic: "La inceputul carierei mele, nu erau multi oameni care aratau ca mine in circuit. Asadar, a fost foarte important sa ii ajut pe ceilalti sa se simta ca si cum ar apartine lumii tenisului. Exprimarea mea directa si vehementa a contribuit la acest lucru."

Foto: Guliver/Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri