Divertisment

Catherine Zeta-Jones, Foto: Profimedia

Cum se menține în formă Catherine Zeta-Jones la 51 de ani. Actrița dezvăluie în ce constau mesele ei dintr-o zi

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani,  este apreciată nu doar pentru talentul cu care a impresionat în filme precum "Masca lui Zorro" sau "Chicago", ci și pentru frumusețea și silueta pe care și le-a păstrat de-a lungul anilor. Iar conform acesteia, totul se datorează unui stil alimentar strict, care o ajută -și păstreze atât forma fizică, cât și energia pentru a rămâne concentrată pe tot parcursul zilei.

Într-un nou interviu pentru Harper Bazaar, actrița căștigătoare de Oscar dezvăluie că ziua ei începe doar după ce și-a băut prima ceașcă de cafea.

„Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să-mi beau cafeaua, pentru că într-adevăr nu pot face nimic corect fără cafeaua mea”, spune Zeta-Jones, care explică faptul că își pregătește cafeaua preferată cu o presă franceză.

Deși recunoaște că este o persoană matinală, actrița spune că, de obicei, amână să mănânce micul dejun până la ora opt dimineața. "În timpul iernii, prefer mănânc un terci. Îmi place terciul cu zahăr brun și banane, și îl prepar astfel încât bananele să fie moi și pline de zahăr brun, după care pun niște afine deasupra și mănânc asta în fiecare dimineață".

Catherine Zeta-Jones, Foto: Profimedia
Catherine Zeta-Jones, Foto: Profimedia

În timpul verii, Catherine spune preferă ca mic dejun un iaurt cu aromă de vanilie, fară grăsimi, amestecat cu afine, zmeură și granola. La sfârșit de săptămână, lucrurile stau diferit pentru dieta actriței, aceasta dezvăluind își începe ziua cu un mic dejun specific englezesc, ce constă în bacon, cârnați, fasole și omletă.

Citește și: Soția lui Ronan Keating, aproape de paralizie. Storm a trecut printr-o operație de urgență și are nevoie de un an pentru a se reface

La 11 dimineața, Zeta-Jones are parte de prima ei gustare. "Beau întotdeauna o ceașcă de ceai, alături de un fursec sau ceva de genul ăsta. Nu sunt înnebunită după gustări, cu excepția ciocolatei. Pentru mine, ciocolata este o adevărată delicatesă. O merit", admite Zeta-Jones, spunând ciocolata cu lapte Cadbury este preferata ei.

Pentru Catherine Zeta-Jones prânzul ideal constă în „Ceva ușor care nu îmi cade greu". Acest lucru înseamnă, de obicei, o salată: „Un amestec de spanac-rucola, semințe de pin, roșii ... uneori pun puțină brânză de mucegai și niște afine uscate”, spune ea. Vedeta completează salata cu un dressing realizat din oțet balsamic, ulei de măsline extra virgin și muștar. Uneori mănâncă salată cu pui la grătar, pește sau vinete umplute."

La ora 4 după-amiaza, Zeta-Jones spune că prepară o ceașcă din cafeaua ei preferată, pe care o bea alături de un produs de patiserie.

Cina o ia la ora opt seara și constă, de obicei într-o salată și proteină pe bază de animale. "În această salată iubesc adaug fructe. Tai mereu un măr și îl arunc într-o salată. Bineînțeles, îmi place și avocado. Aș pune și portocale sau smochine. Ador aceste combo, spune ea.

Citește și: Poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Jennifer Aniston dezvăluie trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă

La finalul zilei, Zeta-Jones recunoaște, că uneori se răsfață și cu un pic de desert. „Îmi plac deserturile ... sunt o mare iubitoare de înghețată. Și, desigur, plăcinta cu mere a mamei mele - singurul alt lucru grozav pe care poate să-l gătească - împreună cu o linguriță de înghețată și sunt o femeie foarte, foarte fericită."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri