shannen doherty brenda walsh
Divertisment

shannen doherty in rolul brendei walsh din beverly hills 90210

Shannen Doherty, dupa ce a invins cancerul. Cum arata acum actrita din Beverly Hills 90210

In urma cu aproximativ trei ani, Shannen Doherty a anuntat pe retelele de socializare ca sufera de cancer mamar si a publicat cateva poze sfasietoare din timpul chimioterapiei.

Vedeta in varsta de 48 de ani s-a luptat cu boala chiar daca aceasta i se raspandise in oragnism si, ca o adevarata invingatoare, a vrut sa ii inspire si pe alti suferinzi sa depaseasca obstacolele, oricat de grele ar parea ele.

In luna aprilie a lui 2017, Shannen a scris pe retelele de socializare ca boala a intrat in remisie. Din pacate insa, medicii au explicat ca remisia este, de multe ori, prost inteleasa de oameni.

Conform Societatii Romane de Cancer, este o perioada in care cancerul raspunde la tratament si se afla sub control. Cand e completa, toate semnele si simptomele maladiei dispar, insa acest proces poate dura si cativa ani pana sa poata fi considerata o vindecare.

shannen doherty beverly hills 90210

Mandra de progresele ei insa, Doherty si-a reluat incetul cu incetul activitatea in showbiz, iar in urma cu putin timp ea a surprins cu rolul Brendei, pe care l-a reluat in noul "Beverly Hills 90210".

La momentul in care noul proiect Beverly Hills 90210 a fost anuntat, Shannen Doherty si Luke Perry erau singurii doi membri ai distributiei care nu confirmasera ca se vor implica. Din pacate, Perry a murit in urma unui accident vascular cerebral la inceputul lunii martie. Surse din anturajul producatorilor sustin insa ca el acceptase oferta de a redeveni Dylan si ca tot el a fost cel care a convins-o pe Shaennen sa revina.

"Cand sunt la serviciu, parca imi pun ochelari de cal...", a spus ea, adaugand ulterior: "Nu voi mai avea niciodata dimensiunile din tinerete. Unele dintre medicamentele pe care inca le iau imi elimina colagenul din corp, asa ca nu voi avea niciodata fata fara riduri. Sunt critica fata de mine insami, dar am inteles ca exista lucruri pe care nu le poti remedia."

Foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri