Sharon Osbourne
Divertisment

Sharon Osbourne a fost surprinsă pe stradă fără pic de machiaj / Profimedia Images

Sharon Osbourne, de nerecunoscut pe stradă. Cum arată celebra prezentatoare fără pic de machiaj la 68 de ani

Sharon Osbourne, soția lui Ozzy Osbourne, este recunoscută pentru aparițiile atent studiate, însă de curând a fost surprinsă pe stradă fără pic de machiaj și cu părul dezordonat.

Sharon Osbourne, celebra prezentatoare TV în vârstă de 68 de ani, a fost mereu preocupată de felul în care arată, iar de fiecare dată când a luat parte la un eveniment a impresionat cu părul roșu, perfect coafat și cu machiajul discret, ce-i punea în valoare trăsăturile fizice, însă de curând ea a fost surprinsă de papparazi într-o ipostază neașteptată.

Citește și: Cum s-au schimbat femeile rebele din anii 2000. Transformarile spectaculoase prin care au trecut

Mai exact, aceasta a fost fotografiată pe stradă, îmbrăcată în haine lejere, iar fanii au putut să o admire fără pic de machiaj și cu părul necoafat. Deși aceasta arată diferit față de aparițiile la TV, faptul că nu se teme să renunțe la machiaj atunci când iese pe stradă este un semn că își acceptă vârsta cu mândrie. 

Sharon Osbourne a fost surprinsă pe stradă fără pic de machiaj

Sharon Osbourne a părăsit emisiunea ”The Talk” de la CBS

Sharon Osbourne trece printr-o perioadă mai delicată, întrucât în luna martie a fost nevoită să părăsească emisiunea pe care o modera la CBS, după ce ce i-a luat apărarea unui prezentator de televiziune acuzat de rasism, care a criticat-o pe Meghan Markle, din pricina controversatului interviu acordat celebrei Oprah.

Citește și: Kelly Osbourne, reacție vehementă după ce a fost acuzată că a apelat la bisturiu: ”Haideți să punem capăt acestor zvonuri!”

Sharon Osbourne este căsătorită cu Ozzy Osbourne din 1982 și, în ciuda unei relații cu năbădăi, au rămas împreună până azi. Ei au împreună trei copii – Aimee, Kelly și Jack.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?