*EXCLUSIVE* Sharon Stone wears a colorful outfit while out and about in the 90210
Divertisment

Sharon Stone. Profimedia

Sharon Stone a renunțat la machiaj și la rochiile spectaculoase, pentru o plimbare relaxantă în LA. Actrița face furori în orice ținută

Sharon Stone este recunoscută pentru aparițiile ei spectaculoase pe covorul roșu la cele mai importante evenimente din lumea filmului. Zilele acestea, actrița din „Basic Instinct” a lăsat deoaparte ținutele extravagante și a optat pentru un look casual șic la o ieșire pe străzile din Los Angeles. 

Vedeta în vârstă de 64 de ani face furori indiferent de ce ar purta. Fără machiaj, cu ochelari, într-o pereche de jeans, cu un tricou alb la care a asortat un sacou colorat și cu pantofi în ton cu jacheta, sex simbolul anilor 90 a întors oricum toate privirile. 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

 

Sharon Stone, regina incontestabilă a covorului roşu, la Cannes

Anul acesta, la Festivalul de Film de la Cannes a făcut senzație și a oferit o incredibilă declarație de stil într-o spectaculoasă rochie cu trenă suprapusă, pe care şi-a scos-o pentru a poza în faţa camerelor. 

Sharon Stone la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Sharon Stone la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Sharon Stone la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Sharon Stone la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

În 2021, la premiera filmului „The Story of My Wife”, tot la Cannes, actriţa americană a devenit regina incontestabilă a covorului roşu, datorită ținutei sale impresionante, o creaţie haute couture a casei de modă Dolce &Gabbana.

sharon stone
sharon stone

Secretele lui Sharon Stone pentru o siluetă impecabilă la 64 de ani

Sharon Stone și-a dezvăluit secretele pentru silueta cu care se mândrește și la 64 de ani, menționând câteva dintre trucurile de la care nu se abate.

Doarme opt ore pe zi, mănâncă cât mai natural și bea ceaiuri din plante. Nu renunță nici la sport, așa că are și un tonus excelent.

Sharon Stone

Sharon Stone își începe ziua cu fructe. „La mic dejun, combinația mea preferată este cea de pepene roșu cu brânză feta și mentă, puțin ulei de măsline, sare și piper. De obicei mănânc și o bucată de pâine fără gluten și beau un ceai de plante”, a povestit actrița pentru WSJ Magazine.

Băile cu arnică și sare de la Marea Moartă o ajută să învingă orice dureri, indiferent că sunt cele de cap sau de mușchi. Dacă are probleme cu stomacul, bea ceaiuri de mentă, lămâie și ghimbir. „Sunt foarte blândă cu mine și în privința lucrurilor pe care le folosesc”, a concluzionat starul din „Casino”.

Citește și:

Rosie Huntington-Whiteley, în costum de baie, fără filtre și editări, după două nașteri. Cum s-a ferit Jason Statham de soare

Etichete: sharon stone

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri