sharon stone discurs gq
Divertisment

Sharon Stone / Getty Images

Sharon Stone, electrizantă la 63 de ani. Actrița din ”Basic Instinct” a îmbrăcat o ținută nonconformistă

Vârsta este doar un număr pentru Sharon Stone, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Basic Instinct” și a dovedit acest lucru de curând, când a luat parte la un eveniment în New York.

Sharon Stone
Sharon Stone 'In the Heights' film premiere, Tribeca Film Festival, New York, USA - 09 Jun 2021,Image: 615031355, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, a fost prezentă la lansarea filmului ”In The Heights” și a surprins printr-o apariție nonconformistă.

Sharon Stone
Sharon Stone 'In the Heights' film premiere, Tribeca Film Festival, New York, USA - 09 Jun 2021,Image: 615031385, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Actrița a ales să îmbrace un costum cu animal print, format din pantaloni largi și o cămașă oversized. Ținuta artistei nu a impresionat doar prin imprimeul deosebit, ci și prin faptul că piesele vestimentare erau puse în valoare de niște franjuri. De asemenea, actrița a ales să-și completeze ținuta cu niște sandale cu tocuri înalte.

Sharon Stone a învins de trei ori moartea

Anterior, într-un interviu cu The Sun, Stone a mărturisit că este norocoasă pentru faptul că se află în viață după câteva accidente ciudate.

Sharon, care a crescut în Pennsylvania, a explicat:

„Mi-am tăiat gâtul într-o sârmă, aproape de jugulară, când aveam 14 ani”. „Am fost lovită de fulger și, credeți-mă, a fost intens”.

„Apoi e ca și cum te-ai întreba "Cum o să mor data viitoare?" Probabil ceva super dramatic și iesit din comun”, a spus Sharon.

Starul a suferit și un atac cerebral masiv în 2001, când a stat multe zile în spital. Sharon a intrat în coma, apoi a suferit o operație de șapte ore. I s-au dat foarte mici sanse de supraviețuire. Actrița a povestit că s-a simțit ca și cum ar fi fost împușcată în cap.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri