World Premiere Of Disney's 'Maleficent: Mistress Of Evil'
Divertisment

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să fie băiat, apariție rară în Veneția. Cum a fost surprinsă alături de mama ei

Angelina Jolie, celebra actriță în vârstă de 46 de ani, își continuă vacanța prin Europa alături de copii, iar acum în centrul atenției a fost Shiloh Jolie-Pitt, cea despre care diva de la Hollywood spunea că în copilărie își dorea să fie băiat și să i se spună John.

Despre Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt în vârstă de 14 ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, întrucât actrița a dezvăluit că își dorea să devină băiat. Totuși, în ultima perioadă, adolescenta pare să fie de nerecunoscut, întrucât pare tot mai feminină.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

Angelina Jolie, apariție rară alături de fiica sa cea mare. În copilărie, Shiloh voia să fie băiat și cerea să i se spună John

Angelina Jolie a ajuns alături de copiii ei La Veneția, iar Shiloh a fost în centrul atenției, întrucât a ales să poarte o ținută confortabilă, formată din pantaloni de trening largi și un hanorac. Totuși, fanii nu au putut să nu observe că aceasta și-a lăsat părul lung și, în ciuda faptului că l-a prins într-un coc neglijent, ea pare foarte feminină.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

Shiloh a vrut să devină băiat încă de la vârsta de patru ani

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting.”, mai mărturisea Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Shiloh este unul dintre cei șase copii ai actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt. Trei dintre ei sunt adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei sunt biologici, în afară de Shiloh, cei doi fiind părinții gemenilor Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016.

Etichete: angelina jolie , venetia , shiloh

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri