angelina jolie
Divertisment

Angelina Jolie apare pe coperta numarului de septembrie al revistei Elle SUA si vorbeste intr-un eseu despre drepturile femeilor si despre lectiile pe care se straduieste sa le transmita copiilor sai.

Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Angelina Jolie a trecut prin momente delicate după despărțirea de Brad Pitt, însă actrița și-a focusat atenția asupra copiilor, în compania cărora a fost surprinsă în repetate rânduri.

Actrița în vârstă de 45 de ani se pregătește de Crăciun, iar de curând a fost surprinsă în Los Angeles, în timp ce se afla la cumpărături cu fiica ei.

VEZI SI: Horoscopul anului 2021. Care sunt previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Angelina Jolie a suprins, însă, cu o apariție neașteptată, întrucât actrița a adoptat un look all black. Ba mai mult, a ales să poarte o eșarfă pe post de mască ce-i acopera toată fața.

Citește și: Angelina Jolie, sfaturi pentru femeile care trăiesc lângă un partener agresiv: ”Vorbește cu cineva. Găsește aliați, ai grijă de tine!”!

Îmbrăcată într-un cardigan lung, negru și cu părul prins într-o coadă de cal lejeră, actrița a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles.

Actrița nu era singură, ci însoțită de fiica ei, Zahara, în vârstă de 15 ani.

Angelina Jolie, sfaturi pentru victimele violenței domestice

În urmă cu mai bine de o săptămână, în cadrul unui interviu acordat revistei Harper’s Bazaar UK, actrița a oferit sfaturi femeilor care se tem că vor fi abuzate în perioada sărbătorilor de iarnă.

”Vorbiți cu cineva. Încercați să vă găsiți aliați. Mențineți legătura cu alți oameni în cazul unei urgențe”, sugerează Jolie.

Citește și: Brad Pitt a descărcat ore în sir alimente dintr-un camion și le-a împărțit nevoiașilor! Nimeni nu a știut cine e

”Spre exemplu, puteți să stabiliți un cod cu un prieten sau cu un membru al familie, un cod care să le dea lor de înțeles că sunteți în pericol. Creați legături cu oameni și informați-vă. Este trist să rostim asta cu voce tare, însă nu putem presupune că toți prietenii sau toate rudele te vor crede sau susține. Deseori un străin este cel care-ți sare în ajutor. Sau alte victime, grupurile de susținere sau grupurile credincioase”, a continuat ea.

”Mai presus de toate, fii atentă. Doar tu poți recunoaște pericolul în care te afli, iar, până să găsești sprijin în alții, te poți simți singură.”, a mai adăugat actrița.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri