Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma
Divertisment

Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma / Profimedia Images

Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături cu fiica ei cea mică. Cum arată Vivienne la 13 ani

Angelina Jolie este recunoscută pentru faptul că își petrece timpul liber alături de copiii ei, iar de curând, ea a fost surprinsă la cumpărături alături de fiica ei cea mică, Vivienne. 

Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, în vârstă de 13 ani, au fost surprinse la cumpărături, la Bristol Farms, din California, SUA, iar adolescenta a fost din nou în centrul atenției.

Citește și: Angelina Jolie, ca o adevărată zeiță la premiera Eternals, din Roma. Actrița a apărut de mână cu fiicele Shiloh și Zahara

Dacă Angelina Jolie a ales să poarte un outfit all black, format din pantaloni, tricou negru și o capă, iar în picioare a încălțat niște botine, Vivienne a adoptat o ținută confortabilă, ce amintește de stilul surorii ei, Shiloh. 

Angelina Jolie

Mai exact, în imaginile surprinse de fotografi, adolescenta apare îmbrăcată în niște pantaloni scurți, gri, pe care i-a asortat cu un hanorac de culoarea untului și cu o pereche de adidași negri. Tânăra și-a prins părul într-o coadă, iar pe față are câteva fire de păr, semn că puștoaica și-a făcut breton.

Vivienne, surprinsă la cumpărături cu mama ei, în California

Angelina Jolie a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei

În urmă cu doar câteva săptămâni, Angelina Jolie a vorbit despre ”meseria” de părinte și a dezvăluit că își susține copiii.

"În fiecare zi simt că sunt mai conștientă de ceea ce nu fac bine. Sunt destul de dură cu mine însămi, pentru că uneori mă întreb 'Fac ce trebuie? Spun ce trebuie?' Nu sunt un părinte perfect. Bunătatea copiilor mei a fost vindecătoare pentru mine", a recunoscut Angelina.

Citește și: Angelina Jolie, ca o adevărată zeiță la premiera Eternals, din Roma. Actrița a apărut de mână cu fiicele Shiloh și Zahara

"Sunt foarte onestă și umană cu copiii mei. Am acasă șase oameni foarte diferiți. Sunt foarte încântată de diferitele etape prin care trec, de sentimentele și curiozitățile lor. Sunt persoane grozave și au avut un efect major unul asupra celuilalt", a mai adăugat starul de 46 de ani.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri