modelmain
Divertisment

Și-a antrenat maxilarul ani de zile pentru a arăta așa. Transformarea dramatică a unui model italian a șocat internetul

Luca Marchesi, un model italian din Milano, își arată cu mândrie transformarea dramatică a feței după ani de „antrenament al maxilarului” - însă fanii nu sunt încântați de rezultatul obținut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânărul a devenit viral pe Tik Tok după ce a început să publice o serie de videoclipuri cu transformarea sa, în care le arată urmăritorilor la ce antrenamente își supune maxilarul pentru a fi mai definit.

Citeşte şi: Angelina Jolie, întruchiparea eleganței pe străzile din Beverly Hills, alături de prietena sa Ellen Pompeo, starul din Grey's Anatomy

Cel mai cunoscut videoclip al său a strâns peste 1,9 milioane de vizualizări, iar transformarea este șocantă. Deși Luca avea deja un maxilar proeminent, după ani de antrenament, acesta și-a șocat fanii când a apărut cu chipul aproape deformat.

Modelul folosește un dispozitiv din silicon din care mușcă pentru a-și antrena mușchii fetei.

@lucamarchesi_lm

#differente DO U THINK IS TOO MUCH ? #lucamarchesi #jawline#trend #foryou#trend

♬ Chris Brown - Take You Down (Remix) - | J E S S |

Citeşte şi: Ce face și cum arată acum James, fostul iubit al Prințesei Diana. Bărbatul, de nerecunoscut după ce a ajuns grădinar

Deși un maxilar proeminent este o caracteristică atrăgătoare la un bărbat, fanii lui Luca au considerat că acesta a exagerat și că arată chiar penibil, semănând cu veverițele din "Alvin and the Chipmunks."

"Alvin, vino să-ţi iei fratele" a glumit unul dintre internauți, în timp ce altul a spus "O să te transformi curând într-un triunghi dacă nu te liniștești."

Se pare că Luca nu a avut dintotdeauna maxilarul așa, iar dorința de a-l face mai definit a venit atunci când a fost refuzat de agențiile de modă din cauza mărimii sale și a feței rotunde.

@lucamarchesi_lm

#greenscreen #glow#up#amazing#change#model DO U PREFER BEFORE OR AFTER?

♬ This to this - Hisokaswildcard💀🔪🖤⛓🛹

"M-au respins toate pentru că eram prea mare și aveam o față prea rotundă”, a explicat el.

Etichete: model , luca marchesi , maxiliar

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri