joani johnson
Divertisment

Are 67 de ani si este dovada vie ca, indiferent de varsta pe care o ai, poti sa-ti indeplinesti visurile. JoAni Johnson a fost descoperita pentru prima data mergand prin parc de un fotografiat, care a fost impresionat de stilul si atitudinea sa.

Si-a inceput cariera in modeling la 65 de ani. Cine este JoAni Johnson, noua imagine Fenty

Are 68 de ani si este dovada vie ca, indiferent de varsta pe care o ai, poti sa-ti indeplinesti visurile. JoAni Johnson a fost descoperita intamplator, pe strada, de un fotograf, care a pozat-o, impresionat fiind de stilul si atitudinea sa.

Dupa ce fotografia ei a fost vazuta de o agentie de modeling, a inceput rapid sa lucreze cu designeri cunoscuti. Se intampla in urma cu trei ani, iar de atunci, sextagenara a defilat pentru mai multe branduri, a aparut in campania celor de la Pyer Moss si, recent, a devenit imaginea Fenty. In industria modei si frumusetii, se vorbeste adesea despre diversitatea culorilor pielii, dar varsta este un aspect care ajunge incet in prim-plan datorita modelelor precum Johnson.

Cine este JoAni Johnson

La facultate, Johnson a studiat biologia si arta. Dupa absolvire s-a mutat in Franta timp de trei luni, dar planurile ei de a urma scoala de asistente au esuat din cauza ca nu a putut invata limba franceza.

S-a intors in New York si primul sau loc de munca a fost in cadrul unui magazin, iar urmatorul job in cadrul industriei de moda.

Momentul in care a devenit mama a determinat-o sa renunte la cariera sa, iar mai tarziu a revenit pe piata fortei de munca ca receptioner.

In cele din urma, si-a gasit drumul inapoi spre moda. Intamplator. In 2016, in timp ce se plimba cu sotul sau, a fost abordata de un fotograf care i-a cerut permisiunea sa o pozeze. Nu a vrut, dar in urma insistentelor sotului sau a cedat. Cateva saptamani mai tarziu, a primit propunerea de a filma un clip.

Cum isi ingrijeste tenul JoAni Johnson

In cadrul unui interviu pentru Essence, JoAni a impartasit cateva dintre secretele care o ajuta sa se mentina in forma.

Modelul spune ca hidratarea este esentiala si ca foloseste regulat vaselina pe post de crema de fata.

"Pe masura ce imbatranim, pierdem umiditatea din piele. Se va intampla in mod natural, nu conteaza cine sunteti. Asadar, folosind, de exemplu, vaselina, ajut la pastrarea umiditatii, care este foarte dificil de pastrat avand in vedere mediul nostru: Intri intr-un loc cu aer conditionat si iti usuca pielea; stai la soare, care iti usuca tenul.", a declarat modelul.

Totusi, Johnson recunoaste ca o ajuta si mostenirea genetica: "Ma uit la mama mea, are 94 de ani si arata absolut incredibil".

Pasionata de ceai, pe care il consuma constant, JoAni il include des in rutina sa de beauty. Isi face masti cu ceai de Rooibos, ceai Matcha sau pudra de turmeric.

"Turmericul ajuta la stralucire. Cred in tot ce e facut cu masura. De multe ori facem lucruri in exces si asta ar putea fi daunator".

Sursa foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri