rihanna
Divertisment

Cum arată tenul Rihannei fără pic de machiaj sau editări. Adevărul despre chipul ei

După ce și-a construit un imperiu în industria de farduri, Rihanna și-a lansat și o colecție de produse de îngrijire de față. Vedeta a prezentat-o recent, într-un clip pentru Harper's Bazaar.

"Pregătește-te de culcare cu mine" este numele clipului în care Rihanna își prezintă rutina de frumusețe. După ce se demachiază, vedeta are grijă să folosească un toner și să își hidrateze pielea.

Încrezătoare în aspectul ei, Rihanna le-a dezvăluit fanilor cum arată fără machiaj: "Asta sunt eu noaptea, înainte să merg la culcare", a mărturisit diva, specificând că apelează la aceeași rutină și dimineața.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedeta originară din Barbados a luat o pauză de la muzică, ultimul ei album fiind lansat în 2016. De atunci, s-a concentrat pe afacerea sa, Fenty, care constă în linii vestimentare și produse de frumusețe.

Averea Rihannei este estimată la 600 de milioane de dolari, ea fiind cea mai bogată cântăreață din lume. Dincolo de investițiile pe care le face și cheltuielile personale, vedeta este una dintre cele mai generoase de la Hollywood.

Prin Fundația Clara Lionel, Global Partnership For Education și Global Citizen Project a donat zeci de milioane de dolari de-a lungul anilor. În 2017, Universitatea Harvard a recompensat-o cu titlul de Cea mai devotată vedetă pentru binele umanității.

De când a început pandemia, Rihanna a donat 5 milioane de dolari și a declarat că "Banii pe care îi am nu sunt pentru mine. Sunt pentru a-i ajuta pe alții. În copilărie nu am avut suficiente resurse, așa că ma bucur de tot ce am reușit să fac ca adult."

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri