cum arata sia fara peruca
Divertisment

Sia nu-si mai ascunde chipul. Cum arata cantareata din realitate

Sia, fara peruci. Cum arata chipul celei mai misterioase cantarete

Fata Siei a fost, pana nu demult, un mister. Are o voce unica si un look pe masura, insa a preferat sa isi ascunda chipul si sa lasa muzica sa vorbeasca pentru ea.

A ales sa isi acopere chipul si sa poarte tot felul de peruci interesante in momentul in care este inconjurata de camere foto si video. Motivul? Spune ca in industria muzicala lipseste misterul. In plus, isi doreste sa poata iesi in oras ca un om obisnuit, fara sa fie urmarita constant de paparazzi.

In timpul unei aparitii la emisiunea "The Late Late Show", ea a spus: "Sunt cantareata de 10-11 ani si pana la Chandleier am avut un succes mediocru. Am fost dependenta de alcool si droguri si, dupa ce m-am vindecat, am fost tentata sa renunt la muzica fiindca faima ma destabiliza. Apoi mi-am dat seama ca in industria muzicala nu exista mister si ca le pot oferi oamenilor asta".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent, artista de origine australiana a fost surprinsa de angajatii publicatiilor mondene la un meci de baschet din Los Angeles fara celebra ei peruca.

In varsta de 44 de ani, Sia a urmarit confruntarea dintre Phoenix Suns si LA Lakers alaturi de prietenul ei, Paul Rabil si i-a impresionat pe fani cu un look natural si tineresc.

Foto: Getty/ Guliver

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri