sofia vergara
Divertisment

Sofia Vergara împlinește 50 de ani în vara lui 2022, dar arată senzațional. / Foto: Profimedia

Sofia Vergara, aproape neschimbată de 30 de ani. Actrița columbiană, irezistibilă în costum de baie, într-o imagine din anii '90

Sofia Vergara știe cum să le mențină atenția vie fanilor ei. Actrița columbiană se pregătește ca anul acesta să împlinească 50 de ani, dar până atunci, și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu o imagine din anii '90, în care apare în costum de baie.

Când avea în jur de 20 de ani, Sofia era un model de succes. Formele ei voluptoase au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Citește și: Timpul stă în loc pentru ele. Heidi Klum și Sofia Vergara, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, în Los Angeles

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vârsta e doar un număr pentru Sofia Vergara, iar dovadă de necontestat sunt imaginile pe care pe care le face publice pe rețelele sociale. Ba mai mult, de curând, actrița a făcut publică o fotografie din anii '90, iar fanii au fost surprinși să descopere că nu s-a schimbat deloc. Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, columbianca a fost model, iar imaginile cu ea fac furori și acum.

Sofia Vergara e căsătorită cu Joe Manganiello

Joe Manganiello și Sofia Vergara

În 2015, Sofia Vergara și Joe Manganiello și-au unit destinele în fața a aproape 400 de invitaţi, rude şi prieteni, printre numele celebre numărându-se Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, Reese Witherspoon, alături de colegii Sofiei din serialul Modern Family: Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ed O'Neill, Sarah Hyland, Ty Burell şi Julie Bowen.

Starul serialului „True Blood“ şi vedeta serialului „Modern Family“ s-au cunoscut în 2014, la Balul Corespondenţilor de la Casa Albă.

Citește și: Heidi Klum, după „accidentul” vestimentar de la America’s Got Talent: Nu te apleca într-o rochie scurtă

Joe Manganiello, în vârstă de 45 de ani, este un reputat antrenor de fitness și actor, care a devenit celebru pe plan mondial cu rolul vârcolacului sexy Alcide Herveux din serialul „True Blood“. El a jucat în mai multe seriale de televiziune, „Hoţul fermecător/ White Collar“, „Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother“, „Ruleta destinului“ şi „American Heiress“, dar şi în lungmetraje precum „Omul păianjen“, „Omul-păianjen 3“, „Pregăteşte-te că vine/ What to Expect When You're Expecting“ şi „Mike meseriaşu'/ Magic Mike“.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri