Sofia Vergara
Divertisment

Sofia Vergara / Foto: Profimedia

Sofia Vergara, doar într-un hanorac, dresuri și cizme, fără pantaloni sau fustă. Cum arată când nu poartă rochii mulate și decoltate

Sofia Vergara, considerată una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din lume, reușește și la 50 de ani să întoarcă toate privirile indiferent că este pe covorul roșu sau pe stradă.

Fotografii au surprins-o pe șatenă în timp ce mergea la filmările "America's Got Talent", emisiune în juriul căreia se află. Nu a apărut îmbrăcată în rochiile pe care le iubește atât de mult, decoltate și mulate pe silueta tip clepsidră, ci într-un hanorac cu mesaj, dresuri opace și cizme peste genunchi, fără fustă sau pantaloni.

Citește și: Sofia Vergara și Heidi Klum au apărut ca două păpuși Barbie pe covorul roșu. Rochiile roz aprins le-au pus cu adevărat în valoare

Sofia Vergara
Sofia Vergara, în hanorac, dresuri și cizme peste genunchi / Foto: Profimedia

Hanoracul cu mesaj a fost purtat pe post de rochie, același pe care l-a îmbrăcat și colega ei de juriu, Heidi Klum, care a ales tot cizme lungi, dar și colanți din piele ecologică.

Citește și: Sofia Vergara, o zeiță senzuală în costum de baie. La 50 de ani, actrița e toată fibră și forme voluptoase

sofia vergara si heidi klum
Sofia Vergara și Heidi Klum s-au îmbrăcat cam la fel. / Foto: Profimedia

Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe, Sofia Vergara, originară din Columbia, a fost model, iar imaginile cu ea fac furori și acum. Tânără de atunci, cu păr perfect, buze pline și picioare lungi, nu pare cu nimic diferită de femeia de astăzi, de parcă anii ar fi stat în loc. Formele ei au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

 

Etichete: tinuta , sofia vergara

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri