sofia vergara si heidi klum
Divertisment

Sofia Vergara și Heidi Klum, ca două păpuși Barbie / Foto: Profimedia

Sofia Vergara și Heidi Klum au apărut ca două păpuși Barbie pe covorul roșu. Rochiile roz aprins le-au pus cu adevărat în valoare

Sofia Vergara și Heidi Klum s-au întrecut în reinterpretări ale ținutelor păpușii Barbie pe covorul roșu al emisiunii la care ambele sunt jurate, America's Got Talent. Cele două frumuseți, care se și distrează împreună la filmări, s-au întrecut în senzualitate.

Actrița din Columbia, în vârstă de 50 de ani, a purtat o rochie în stilul ei caracteristic, decoltată și foarte mulată pe silueta tip clepsidră. În zona bustului, ținuta a fost decorată cu aplicații strălucitoare, care s-au potrivit cu argintiul sandalelor.

Citește și: Sofia Vergara, imaginea senzualității. Actrița din Columbia arată uimitor în costum de baie

sofia vergara si heidi klum
Sofia a ales o rochie mulată și decoltată, Heidi a preferat o ținută mini. / Foto: Profimedia

De cealaltă parte, supermodelul din Germania, de 49 de ani, a ales o rochie mini, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și bronzate, cu care a făcut furori ani la rândul pe podiumurile de modă. Silueta marcată și breteaua voluminoasă de pe un umăr au făcut ținuta și mai spectaculoasă. Pentru un look roz din cap până-n picioare, Heidi s-a încălțat cu sandale în aceeași nuanță puternică.

Citește și: Heidi Klum se apropie de 50 de ani, dar arată ca la 20. Curajoasă, nemțoaica a ieșit cu soțul într-o rochie super scurtă și decupată

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri