Sofia Vergara, surprinsă cu un bărbat misterios în Beverly Hills/ Profimedia
Divertisment

Sofia Vergara, surprinsă cu un bărbat misterios în Beverly Hills/ Profimedia

Sofia Vergara, surprinsă cu un bărbat misterios în Beverly Hills. Cei doi au luat cina împreună

Sofia Vergara a fost surprinsă noaptea trecută luând cina cu un bărbat misterios în Beverly Hills. Cei doi au fost foarte distanți în timp ce savurau mâncarea la Hotelul Montage.

Actrița columbiană și bărbatul misterios au avut o atitudine prietenoasă, însă distantă în timp ce luau cina la Hotelul Montage, situat în Beverly Hills, Los Angeles. Deși cei doi nu au mai fost însoțiți de nimeni, Sofia Vergara a păstrat distanța față de acesta, arătând că între ei nu este nimic mai mult decât o relație amicală. 

Sofia Vergara, surprinsă cu un bărbat misterios în Beverly Hills/ Profimedia
Sofia Vergara, surprinsă cu un bărbat misterios în Beverly Hills/ Profimedia

Citește și: Sofia Vergara, imaginea perfecțiuni la 49 de ani. Actrița din ”Modern Family” se mândrește cu o siluetă de invidiat

Vedeta din „Modern Family”, în vârstă de 49 de ani, a fost îmbrăcată cu o fustă până la genunchi și un pulover închis la culoare. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o geantă neagră elegantă semnată Yves Saint Laurent. De cealaltă parte, bărbatul misterios era îmbrăcat simplu într-un tricou alb și blugi, purtând o jachetă de piele. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, amândoi au purtat mască de protecție. 

Sofia Vergara e căsătorită cu Joe Manganiello

Cei doi și-au unit destinele în fața a aproape 400 de invitaţi, rude şi prieteni, printre numele celebre numărându-se Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, Reese Witherspoon, alături de colegii Sofiei din serialul Modern Family: Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ed O'Neill, Sarah Hyland, Ty Burell şi Julie Bowen.

Starul serialului „True Blood“ şi vedeta serialului „Modern Family“ s-au cunoscut în 2014, la Balul Corespondenţilor de la Casa Albă.

Citește și: Sofia Vergara, irezistibilă în costum de baie, într-o fotografie de acum mai bine de 20 de ani. Fanii, uimiți: ”Timpul a stat în loc!”

Joe Manganiello, în vârstă de 45 de ani, este un reputat antrenor de fitness, care a devenit însă celebru pe plan mondial cu rolul vârcolacului sexy Alcide Herveux din serialul „True Blood“. El a jucat în mai multe seriale de televiziune, „Hoţul fermecător/ White Collar“, „Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother“, „Ruleta destinului“ şi „American Heiress“, dar şi în lungmetraje precum „Omul păianjen“, „Omul-păianjen 3“, „Pregăteşte-te că vine/ What to Expect When You're Expecting“ şi „Mike meseriaşu'/ Magic Mike“.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri