jennifer lopez dieta alimentara
Divertisment

Jennifer Lopez este foarte atenta cu regimul sau alimentar si face mult sport pentru a se pastra in forma

Jennifer Lopez, imagine emoționantă alături de mama ei. Guadalupe are 75 de ani i-a cucerit pe fanii artistei: ”Parcă ați fi gemene!”

Jennifer Lopez reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 51 de ani, însă secretul siluetei ei nu sunt doar alimentația și sportul, ci și moștenirea genetică. De curând, actrița a făcut publică o imagine cu mama ei, iar fanii nu au putut să nu remarce cât de bine arată femeia, precum și asemănarea dintre ele.

Jennifer Lopez se bucură de un succes răsunător pe toate planurile. Trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Rodriguez, bărbat care urmează să o ducă în fața Altarului atunci când pandemia de coronavirus îi va permite, ultimele piese lansate cu Maluma sunt apreciate de fani și, mai mult de atât, diva latino și-a creat propriul brand de produse de îngrijire a pielii, pe care urmează să-l lanseze în curând.

Adevărata față a lui Jennifer Lopez. Vedeta a dezvăluit secretul tenului său lipsit de riduri

JLo Beauty, așa se numește brandul pe care actrița îl va lansa la începutul anului viitor, iar de curând, aceasta a făcut publică o fotografie cu mama ei, impresionându-și fanii total: ”Parcă ați fi gemene”/ ”Acum înțeleg de unde ai moștenit frumusețea.”, au fost câteva dintre comentarii.

De asemenea, actrița a mărturisit că aceasta reușește să aibă un aspect fizic de invidiat ținând cont de sfaturile de îngrijire a pielii pe care i le-a dat mama ei, Guadalupe Rodriguez, care peste câteva zile va împlini 75 de ani. Tot acestea au ajutat-o și să pună bazele acestui brand de beauty.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Sfaturile de frumusețe ale mamei mele reprezintă fundația brand-ului JLo Beauty. În curând le voi împărtăși cu voi!”, a scris artista, care a mărturisit că produsele de îngrijirea pielii vor fi disponibile din prima zi a anului.

Jennifer Lopez, criticată dur de o prezentatoare TV după ce a pozat goală: ”Crează o imagine falsă în rândul fanilor!”

Jennifer Lopez susține că nu a apelat la infecțiile cu toxină botulinică

Jennifer Lopez reușește să facă invidioasă orice tânără de 25 de ani, însă secretul frumuseții ei nu sunt injecțiile cu toxină botulinică, diva latino mărturisind că nu a apelat la ele niciodată.

”Aveam 20 și ceva de ani și eram într-o relație cu un tip. El a mers la un dermatolog, și eu la un altul. Doctorul meu dermatolog mi-a dat un gel de curățare și o cremă cu protecție solară și mi-a spus: ‘Dacă le aplici de acum încolo, totul va fi bine’. Apoi am mers la celălalt dermatolog, împreună cu iubitul meu, și repet, aveam 20 și ceva de ani și nu folosisem vreodată botox. Și nu am făcut-o nici până în ziua de azi. Doctorul mi-a spus: ‘Știi că ai o mică linie aici? Ar trebui să începem să folosim botox’. Aveam 23 de ani, OK? Așa că i-am spus: ‘O să zic pas!‘”, a povestit Lopez.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri