Sophie Lloyd, acuzată că este motivul certurilor dintre Machine Gun Kelly și Megan/ Profimedia
Divertisment

Sophie Lloyd, acuzată că este motivul certurilor dintre Machine Gun Kelly și Megan/ Profimedia

Sophie Lloyd, prima reacție după ce a fost acuzată că este motivul certurilor dintre Machine Gun Kelly și Megan

Machine Gun Kelly și Megan Fox trec prin clipe delicate în relația lor. Cei doi au stârnit zvonuri despre o posibilă despărțire în weekend, după ce actrița și-a șters inițial toate pozele cu artistul, înainte de a-și închide contul de Instagram. 

Ulterior, fanii au început să dezbată subiectul, oferind speculații în mediul online despre o posibilă relație dintre Machine Gun Kelly și chitarista sa, Sophie Lloyd. Internauții au sugerat că acesta ar fi motivul pentru care Megan este atât de supărată pe celebrul cântăreț. 

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly încearcă să-și refacă relația. Cei doi au fost surprinși ieșind de la terapie de cuplu

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

„Sophie Lloyd este o artistă profesionistă, desăvârșită, care a fost târâtă inutil în acest scandal din mass-media pe baza acuzațiilor fără merit făcute pe rețelele sociale”, a transmis echipa sa de PR într-un comunicat. „Orice sugestie că ea a acționat vreodată într-o manieră neprofesională sau a ieșit din relația ei este neadevărată. Este lipsit de respect pentru ea ca artistă. Tot ce s-a scris denotă un jurnalism slab”, se mai arată în comunicat. 

Zilele trecute, Megan Fox, în vârstă de 36 de ani, a sugerat o posibilă despărțire de logodnicul ei, în vârstă de 32 de ani. Aceasta a postat mai multe fotografii cu ea, dar și un videoclip în care apare un plic ars, având la descriere versurile melodiei lui Beyoncé: „Ai gustat din necinste/ Respirația ta este peste tot”.

În secțiunea de comentarii, unul dintre utilizatori a comentat: „Probabil că s-a întâlnit cu Sophie”, iar Megan a răspuns la acel comentariu cu: „Poate eu m-am întâlnit cu Sophie”. În urma acestor comentarii, fanii au dedus că femeia despre care se vorbește este nimeni alta decât Sophie Lloyd, chitarista din trupa lui Machine Gun Kelly. 

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly, la un pas de separare. Un apropiat a rupt tăcerea: ”A renunțat la inelul de logodnă!”

În aceeași zi, un apropiat al celor doi a declarat pentru revista People că Megan nu mai poartă inelul de logodnă și că cei doi s-au certat. Cu toate acestea, actrița ține mult la artist și încearcă să rezolve lucrurile. 

„Ei nu s-au întâlnit întâmplător. Megan este cu el pentru că e sigură că această relație este pe termen lung. Nu va renunța așa ușor la relația lor. În acest moment există câteva probleme de încredere, însă încearcă să le rezolve”, a declarat persoana din anturajul celor doi. 

Zilele trecute, Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost văzuți ieșit de la terapie de cuplu, semn că aceștia încearcă să rezolve conflictul dintre ei. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?