lou ferrigno
Divertisment

Lou Ferrigno și soția lui, 2018 / Foto: Profimedia

Soția lui "Hulk" cere divorțul după 43 de ani de mariaj. Îl acuză pe Lou Ferrigno că o ține izolată și că se afișează cu amanta

Carlotta (Carla), soția lui Lou Ferrigno, cel care l-a interpretat pe Hulk în "The Incredible Hulk", a intentat divorț, după un mariaj de 43 de ani. Femeia își acuză soțul că și-a etalat amanta fără rețineri și că a închis-o într-o căsnicie abuzivă și total controlată, după ce ea a fost diagnosticată cu demență.

Carlotta, în vârstă de 74 de ani, a făcut afirmațiile tulburătoare în documentele recent înaintate instanței. Ea se opune încercărilor lui Lou Ferrigno de a institui o tutelă ordonată de instanță pentru a avea putere asupra bunurilor ei, scrie Daily Mail. De cealaltă parte, starul de 71 de ani susține că soția lui are "demență avansată" și și-a acuzat propria fiică, Shanna, de "abuz asupra bătrânilor", pentru că a încercat să o ducă pe mama ei la bancă pentru a retrage 500.000 de dolari. Ca răspuns, Carla îl acuză pe Lou că i-a tăiat accesul la fondurile comune și că o ține izolată pentru a o împiedica să divorțeze de el.

Citește și: Dolly Parton, dezvăluiri despre Priscilla și Elvis Presley. Ce s-a întâmplat cu aceștia în ziua în care au divorțat

Lou Ferrigno familie
Familia lui Lou Ferrigno, 2020 / Foto: Profimedia

Într-o declarație semnată de ea, soția susține că Ferrigno are o aventură cu o femeie pe nume Lisa, "cu care își petrece cea mai mare parte a timpului, călătorind pentru diversele sale apariții, care se etalează în fața mea chiar și atunci când el e acasă".

Soția lui Lou Ferrigno spune că e intimidată de el și că vrea să o împiedice să ceară divorțul

Lou Ferrigno și soția lui
Lou Ferrigno și soția lui, 2018 / Foto: Profimedia

"Deși infidelitatea poate să nu fie abuz, atunci când mă supăr pe el pentru că ea e prin preajma, mă intimidează fizic prin a se pune în fața mea și a-și folosi statura (le amintește tuturor că el este Hulk), pentru a mă speria și a mă controla până la supunere. Țipă la mine și strigă lucruri oribile, asigurându-se că înțeleg că îi distrug viața și că lui nu-i va mai păsa de mine", susține Carla Ferrigno.

Într-o declarație a avocatului lui Ferrigno, acesta a transmis: "Prioritatea lui Lou este bunăstarea soției lui. Toate ordinele de restricție menționate în presă au fost suspendate de comun acord. Lou și Carla, prin intermediul avocaților, sunt de acord să se înțeleagă și Lou speră că vor ajunge la o concluzie amicală".

Citește și: ”Cel mai puternic băiat din lume”, devenit un fenomen online, e acum de nerecunoscut. Are 16 ani și are în palmares numeroase medalii

Carla confirmă că a fost diagnosticată cu demență, dar avocatul ei spune că aceasta și-a exprimat de mai multe ori, de-a lungul ultimilor ani, dorința de a divorța și că e conștientă de asta. "Lou a decis să pună în scenă ceva ce ar putea fi descris ca o schemă machiavelică pentru a încerca să o țină pe Carla în mariaj în așa fel încât să rămână cu toate bunurile pe care ei le-au acumulat în timpul cel or 43 de ani de căsnicie", a transmis avocatul femeii. Cuplul locuiește într-o casă de 3 milioane de dolari, achiziționată în 2019.

Lou Ferrigno a devenit cunoscut ca bodybuilder. Era rivalul lui Arnold Schwarzenegger înainte de a deveni actor. Este cunoscut mai ales pentru rolul din "The Incredible Hulk". 

 

Etichete: divort , cuplu , lou ferrigno

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri