Dolly Parton, despre Elvis și Priscilla Presley
Divertisment

Dolly Parton, despre Elvis și Priscilla Presley / Credit foto: Getty Images, Profimedia Images

Dolly Parton, dezvăluiri despre Priscilla și Elvis Presley. Ce s-a întâmplat cu aceștia în ziua în care au divorțat

Despre relația dintre Priscilla Presley și Elvis Presley s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum Dolly Parton a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei când au divorțat.

Dolly Parton, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, continuă să-și promoveze albumul de cover Rockstar, iar acum a dezvăluit detalii neștiute despre Elvis și Priscilla Presley.

În cadrul unui interviu la BBC Radio 2, ea a fost întrebată de zvonurile potrivit cărora ea nu i-ar fi permis lui Elvis să facă un cover al piesei „I Will Always Love You..”, cu câțiva ani înainte ca Whitney Houston să o transforme într-un hit după ce a apărut pe coloana sonoră a filmului „The Bodyguard”.

Citește și: Riley Keough, primele declarații despre lupta pe avere cu Priscilla Presley: „A fost haos în familia noastră după moartea mamei”

Astfel, ea a mărturisit că Elvis a iubit atât de mult această melodie încât i-a interpretat-o fostei soții chiar în ziua în care au divorțat.

„Știi, Elvis a iubit acea piesă. Ba chiar am vorbit de curând cu Priscilla. Chiar ea mi-a spus: „Elvis mi-a cântat acel cântec după ce divorțasem”. El a iubit acea piesă, mi-am dorit să o fac, am lucrat mult, ba chiar m-au chemat la studio să-l întâlnesc, să ascult piesa”, a mai spus ea.

Citește și: Nu se știe ce a mai rămas din averea de 100 de milioane de dolari a regretatei Lisa Marie Presley. Ce vor moșteni sigur fiicele ei

Dolly Parton a mărturisit, însă, că ulterior a refuzat să-i permită lui Elvis să facă un cover după această piesă, întrucât era cel mai important din cariera ei și nu putea să-i permită să aibă drepturi asupra ei.

Ani mai târziu, ea a scris o melodie despre Elvis - Dreamed About Elvis, care se regăsește pe albumul lansat de curând și care cuprinde piese realizate în colaborare cu mai mulți artiști, printre care Elton John, Sting și Pink.

Ce declarații a făcut de curând Priscilla Presley despre relația cu Elvis

Priscilla Presley a fost în centrul atenției la Festivalul de Film de la Veneția, unde a avut loc premiera peliculei despre viața ei și anii petrecuți alături de Elvis Presley. În regia Sofiei Coppola, "Priscilla" spune povestea relației tumultoase dintre părinții Lisei Marie Presley.

Cu această ocazie, fosta soție a regelui muzicii rock 'n' roll a făcut câteva declarații despre momentul în care l-a întâlnit pe acesta, pe când avea doar 14 ani. Mai mult a spulberat zvonurile care au circulat mulți ani, care vorbeau despre faptul că ar fi întreținut relații intime cu artistul încă de la acea vârstă.

Citește și: Priscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: ”Deveneam nervoasă când mergea singur undeva, femeile gravitau în jurul lui!”

Elvis și Priscilla Presley
Elvis și Priscilla Presley / Getty Images

Priscilla Beaulieu l-a întâlnit pe Elvis Presley în 1959, când ea avea doar 14 ani, iar el, 24 de ani. Lui îi era foarte dor de casă în acea periodă, fiind staţionat cu armata americană în Germania de Vest. „A fost foarte greu pentru părinţii mei să înţeleagă că Elvis ar fi atât de interesat de mine şi de ce. Chiar cred că a fost pentru că eram mai mult o bună ascultătoare. Elvis mi-a mărturisit în Germania tot ce avea pe suflet, temerile şi speranţele sale, pierderea mamei sale, peste care nu a trecut niciodată. Oamenii cred că era vorba de sex. Nu este deloc aşa. Nu am făcut niciodată sex cu el atunci. A fost foarte bun, foarte iubitor, dar a respectat faptul că aveam doar 14 ani. Eram mai aliniați în ceea ce privește gândirea. Așa a fost atunci relația noastră”, a spus Priscilla, conform People.

Elvis s-a întors în Statele Unite la scurt timp după aceea, dar cei doi au păstrat legătura, iar în 1963 a invitat-o să vină să locuiască cu el în Memphis, unde aceasta a terminat şcoala.

S-au căsătorit în 1967, au avut o fetiţă, Lisa Marie, în 1968, şi au divorţat în 1973, cu patru ani înainte ca Elvis să moară de insuficienţă cardiacă, la doar 42 de ani. „Am rămas totuși foarte, foarte apropiaţi. Și, bineînțeles, aveam o fiică. M-am asigurat că o vedea tot timpul. Era ca și cum nu ne despărțiserăm”, a spus Priscilla. Mai mult, l-a numit pe artist "dragostea vieții mele".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri