ronan keating si sotia lui
Divertisment

Ronan Keating și soția lui, Storm, în 2015 / Foto: Profimedia

Soția lui Ronan Keating, aproape de paralizie. Storm a trecut printr-o operație de urgență și are nevoie de un an pentru a se reface

Storm, soția lui Ronana Keating, a trecut printr-o mare cumpănă: o operație de urgență la coloană, cauzată de un diagnostic pe care nici nu-l bănuia: stenoză spinală lombară. 

Dacă nu s-ar fi operat, Storm Keating ar fi putut paraliza, dar, din fericire, intervenția chirurgicală a fost un succes. Perioada de refacere este una lungă, de un an, și aneveoioasă. "Trebuie să le acord nervilor coloanei 12 luni pentru a se reface. Este mult de așteptat, dar respect un program riguros, care va deveni mai ușor pe măsură ce devin mai puternică. Viziunea asupra vieții mi s-a schimbat mult de la această sperietură. Nu sunt perfectă 100%, dar sunt vinovată că nu-mi fac niciodată timp pentru mine. Nu mențin un echilibru. Acum cred că nu-ți poți ignora corpul. Trebuie să-ți faci timp să ai grijă de tine", a povestit soția cântărețului Ronan Keating pentru presa britanică.

Citește și: Ce frumoasă este fiica solistului Ronan Keating! Missy are 20 de ani, e model și pozează curajos pe Instagram

Storm a ajuns la spital și a fost operată de urgență pentru că nu se mai putea mișca. Își făcuse o injecție cu steroizi și spera că durerea îi va trece, dar efectul a fost doar de amorțire, iar boala a înaintat. A fost diagnosticată cu sindromul cauda equida (sindromul cozii de cal), o afecțiune rară care apare atunci când nervii din partea de jos a măduvei spinării sunt comprimați.

"Mă durea atât de tare, încât nu mai puteam respira normal. Am avut un timp limitat în care să mă operez, pentru a decomprima mușchii, altfel mi-aș fi pierdut funcțiile picioarelor, vezicii și ale intestinelor", a mai spus blonda cu care Keating are doi copii. 

Ronan Keating, la a doua căsnicie

Ronan Keating și soția lui, Storm, au doi copii împreună: mezinii familiei, băiețelul Cooper, de 4 ani, și Coco, fetița de doar un an.

Cântărețul a mai fost căsătorit cu Yvonne Connolly, cu care îi are pe Jack, 22 de ani, Missy, 20 de ani, și Ali, 15 ani. Relația lor s-a sfârșit când Yvonne a aflat că Ronan a înșelat-o cu o dansatoare.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri