familia regala britanica
Actualitate

Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, la concertul de colinde din 2023 / Foto: Profimedia

De ce nu au vizitat-o cei trei copii pe Kate Middleton în cele 2 săptămâni de spitalizare. Cum au ținut, însă, legătura în acest timp

În timpul celor două săptămâni în care a fost internată în spital în urma unei operații abdominale, Kate Middleton s-a bucurat de vizite din partea soțului ei, dar nu și din partea celor trei copii.

Palatul Kensington nu a făcut lumină în ceea ce privește afecțiunea cu care s-a confruntat soția prințului William. În comunicatul dat publicității, s-a subliniat, însă, că prințesa de Wales își dorește "să mențină pe cât posibil normalitatea pentru copiii ei". Tocmai de aceea, prinții George și Louis și prințesa Charlotte au stat departe de mama lor cât ea a fost internată, din alegerea acesteia. 

"Nu cred că a vrut să facă din asta un lucru și mai mare decât era deja. Se adună în jurul ei și o vor ajuta să aibă grijă de ea", a spus biograful regal Ingrid Seward pentru People, despre dinamica din familia de Wales.

Citește și: Palatul Kensington, prima reacție după ce Kate Middleton a fost externată, la 14 zile de la operație: „Face progrese!”

Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, la parada Trooping the Colour

În schimb, Kate a rămas conectată la copiii ei prin apeluri FaceTime, așa cum se întâmplă și atunci când ea și William au angajamente departe de casă.

În general, copiilor nici nu le este permis să-i viziteze pe pacienții de la London Clinic fără permisiunea spitalului, pentru siguranța bolnavilor, dar și pentru că atmosfera de acolo nu devine o amintire plăcută pentru cei mici

Kate Middleton a fost externată după intervenția chirurgicală și se recuperează la Adelaide Cottage, reședința privată a familiei, în apropiere de Castelul Windsor. Are parte de sprijinul părinților ei, al surorii sale, Pippa, dar și de cel al bonei copiilor ei, Maria Teresa Turrion Borrallo. Bineînțeles, și prințul William este foarte implicat, inclusiv în ceea ce privește cei trei copii ai lor, pe cate deseori îi duce și aduce chiar el la și de la școală.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, după ce a fost supusă unei operații abdominale: „Viața ei a fost în pericol!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri