88th Annual Academy Awards - Arrivals
Divertisment

Soția lui Sylvester Stallone, spectaculoasă în costum de baie la 52 de ani. Cum au surprins-o paparazzii

 Fost model, soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, arată spectaculos la 52 de ani. Paparazzii au surprins-o la plajă alături de două dintre fiicele sale, impresionând cu forma sa fizică excepțională.

Îmbrăcată într-un costum de baie albastru deschis, cu un mini-tricou alb și transparent pe deasupra, Jennifer Flavin nu pare a fi mama celor doua fete, Sistine și Sophia, ci mai degrabă sora lor. Acestea îi calcă pe urme și urmează o carieră în lumea modellingului.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Sylvester Stallone și soția sa au împlinit anul acesta 23 de ani de căsătorie, pe care i-au aniversat în… carantină, în Los Angeles, în luna mai. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, evitând să vorbească despre viața lor personală în media.

Sursa foto: GETTY IMAGES

 

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin s-au cunoscut în 1988, însă relația lor nu a fost întotdeauna chiar “roz”. În 1994, cei doi s-au despărțit după ce actorul a avut o relație cu modelul Janice Dickinson. S-au împăcat un an mai tarziu, după ce un test ADN a dovetit că Stallone nu era tatăl fetiței lui Janice. În 1996, Jennifer Flavin a adus pe lume prima ei fetiță, urmată de alte două.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri