Kelsey, văduva lui Tom Parker
Divertisment

Kelsey, văduva lui Tom Parker / Instagram

Soția lui Tom Parker, noi dezvăluiri după moartea acestuia: ”Am trăit fiecare zi, am avut speranță, ne-am iubit și am râs!”

Kelsey, văduva lui Tom Parker, a vorbit despre cartea de memorii a artistului, ce va fi lansată în luna iulie a acestui an și care aduce în prim plan detalii inedite despre viața lor.

Tom Parker, solistul de la ”The Wanted”, a fost diagnosticat cu o formă de cancer la creier în stadiul patru în octombrie 2020. Atunci, medicii i-au spus că mai are de trăit 12 luni. Artistul n-a renunțat, a continuat să lupte pentru viața lui până în luna aprilie a acestui an, când s-a stins.

Acum, Kelsey a fost invitată în emisiunea BBC Breakfast, unde a vorbit despre ce înseamnă cartea lui de memorii pentru ea, dar și cum se descurcă acum, după moartea soțului ei.

”Este greu să răspund la această întrebare, dar sunt bine. Sunt puternică și încerc să trec cu bine fiecare zi.”, a mărturisit aceasta, continuând: ”E greu, mai ales că sunt doi copii mici, dar avem o casă vesele. Copiii mă trezesc în fiecare dimineață și mă fac să râd.”, a mai povestit ea.

Soția lui Tom Parker

”Nu mă înțelegeți greșit, sunt opt săptămâni de când l-am pierdut și mă gândesc la asta în fiecare zi.”, a mai spus ea.

De asemenea, soția lui Tom Parker a vorbit și despre momentul în care au aflat că artistul suferă de o boală în stadiu terminal.

”Când a fost diagnosticat, când medicii i-au spus că e în stadiu terminal, i-am spus că vom trece împreună prin asta, că vom rămâne cât vom putea de pozitivi. Am trăit fiecare zi, am avut speranță, ne-am iubit și am râs.”, a mai povestit tânăra care acum e nevoită să-i crească singură pe cei doi copii ai lor.

Tom Parker a murit la 33 de ani

Tom Parker, cunoscut ca membru al grupului britanico-irlandez The Wanted, a murit la 33 de ani, din cauza unei tumori cerebrale.

Vestea teribilă a fost confirmată de soția lui, Kelsey, care îi dăruise doi copii - Aurelia, în vârstă acum de doi ani și Bodhi, de un an.

”Cu inimile împietrite de durere confirmă că Tom a murit în urmă cu puțin timp, având alături familia.”, a declarat Kelsey, conform Daily Mail.

Citește și: Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

”Inimile noastre sunt frânte. Tom a fost centrul universului nostru și nu ne putem imaginea viața fără zâmbetul lui molipsitor și fără prezența lui energică.”, a mai scris tânăra care este nevoită să-și crească singură cei doi copii.

Tom Parker a anunţat în 2020 că a fost diagnosticat, în urma a două atacuri, cu tumoare cerebrală inoperabilă. În ianuarie 2021, însă, artistul a declarat că răspunde bine la tratament.

Parker a fondat grupul The Wanted în 2009 împreună cu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness şi Nathan Sykes. Ei au devenit cunoscuţi în 2010 cu piesa „All Time Low”, care a ajuns pe primul loc în topul britanic al single-urilor. Un alt cântec al grupului, „Glad You Came”, lansat în 2011 împreună cu al doilea album, „Battleground”, a ajuns pe locul al treilea în Billboard Hot 100. Între piesele cunoscute ale grupului se numără „Heart Vacancy”, „Lose My Mind” şi „Chasing the Sun”, conform News.ro.

Etichete: deces , tom parker , kelsey

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri