Tori Spelling și Dean McDermott
Divertisment

Tori Spelling și Dean McDermott / Foto: Profimedia

Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: "Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns"

După ani întregi de suișuri și coborâșuri, mariajul dintre Tori Spelling, cunoscută publicului din România mai ales pentru rolul Donnei din "Beverly Hills, 90210", și soțul ei, actorul Dean McDermott, pare că a ajuns la sfârșit.

Dean a anunțat divorțul printr-o postare pe Instagram, pe care a șters-o însă. Nu și-a șters din minte, totuși, ideea categorică a separării de mama celor cinci copii ai săi.

“Dean vrea 100% să iasă din acest mariaj. A șters postarea pentru că i-a cerut Tori, dar își face bagajele și este 100% serios în legătură cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”, a declarat o sursă apropiată pentru People

Deocamdată, McDermott nu s-a mutat din domiciliul conjugal din motive financiare. Încă își caută un apartament pe care să și-l permită. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Tori Spelling, primele declarații despre divorț. Actrița din ”Beverly Hills, 90210” a recunoscut că nu mai împarte dormitorul cu soțul

Dean McDermott a anunțat divorțul de Tori Spelling pe Instagram, apoi a șters postarea


În urmă cu câteva zile, Dean McDermott (56 de ani) anunța pe Instagram divorțul de Tori Spelling (50 de ani), după aproape 18 ani de mariaj. 

“Cu mare tristețe și o inimă foarte grea, vă anunț că după o căsnicie de 18 ani și cinci copii împreună, eu și Tori am decis să pornim pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie de unii singuri. Vom continua să lucrăm împreună din postura de părinți iubitori, pentru a ne ghida și iubi copiii în aceste momente dificile”, a transmis încă soțul lui Tori Spelling, alături de câteva poze de familie. 

Tori Spelling și Dean McDermott s-au căsătorit în mai 2006 și și-au reînnoit jurămintele patru ani mai târziu. Au cinci copii împreună: fiicele Stella și Hattie și fiii Liam, Finn și Beau.

În ultimii ani au tot existat zvonuri cu privire la problemele din familia lui Spelling, însă, de fiecare dată, a stins cumva speculațiile. McDermott a și recunoscut deschis, în 2014, că și-a înșelat soția de mai multe ori.

Citește și: Tori Spelling s-a despărțit de soțul infidel?! Cum a fost surprinsă actrița din ”Beverly Hills 90210”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?