Tori Spelling și Dean McDermott
Divertisment

Tori Spelling și Dean McDermott sunt căsătoriți din 2006, dar au trecut prin multe scandaluri / Getty Images

Tori Spelling, primele declarații despre divorț. Actrița din ”Beverly Hills, 90210” a recunoscut că nu mai împarte dormitorul cu soțul

Tori Spelling, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Beverly Hills, 90210”, a rupt tăcerea despre zvonurile privind separarea de soțul ei, Dean McDermott. Astfel, în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că ea și soțul ei nu mai împart același dormitor, deoarece ”acum, copiii și câinii dorm cu ea”.

În cadrul unui interviu acordat lui Jeff Lewis, Tori Spelling a recunoscut că sunt probleme între ea și soțul ei, mărturisind că ea și Dean McDermott, cu care este căsătorită de 15 ani, nu mai împart același pat.

”Ce se întâmplă între voi. Ai renunțat la verighetă. E totul OK între voi? Dormiți în același pat?”, a întrebat-o prezentatorul, iar Tori, deși a încercat să ofere un răspuns evaziv, a recunoscut: ”Știi ceva? Acum, copiii și câinii dorm în patul meu.”, a spus ea.

Citește și: Tori Spelling s-a despărțit de soțul infidel?! Cum a fost surprinsă actrița din ”Beverly Hills 90210”

De cealaltă parte, atunci când Jeff a speculat că Dean, soțul acesteia, doarmne în ”camera de oaspeți”, ea a ținut să sublinieze: ”E într-o cameră!”

În luna mai a acestui an, actrița și soțul ei au aniversat 15 ani de căsnicie, însă ei nu au făcut public niciun mesaj pe rețelele sociale pentru a marca acest moment.

Aceste declarații vin la mai bine de o săptămână de când actrița a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles fără verighetă.

Citește și: Tradiția mamă-fiică de la care Gwyneth Paltrow și fata ei, Apple, nu se abat niciodată de ziua de naștere a adolescentei

Căsnicia dintre Tori Spelling și Dean McDermott, presărată de scandaluri

Tori Spelling (45 de ani) și Dean McDermott (51 de ani) sunt căsătoriți de 15 ani, însă de-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri privind separarea.

Căsnicia lui Tori Spelling cu Dean McDermott a fost marcată de nenumărate scandaluri, actorul mărturisindu-i acesteia, la un moment, că a înșelat-o atât cu femei cât și cu bărbați, sugerând, totodată, că ar fi dependent de amor.

Citește și: Cea mai sexy din lume în 2021. Teyana Taylor, prima femeie de culoare care ajunge pe locul 1 în Maxim Hot 100

Cei doi au împreună cinci copii - Liam, 14 ani, Stella, 12 ani, Hattie, nouă ani, Finn, opt ani și Beau, cel mai mic dintre copii, despre care actrița spunea că a reprezentat ”renașterea relației cu soțul ei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri