Melanie Griffith, alături de fiica ei, Stella
Divertisment

Melanie Griffith, alături de fiica ei, Stella / Profimedia Images

Stella, fiica lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas, a împlinit 27 de ani. Mesajul emoționant făcut public de mama ei

Stella, fiica lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas, a împlinit 27 de ani, iar actrița nu a rezistat și a marcat momentul printr-o postare făcută pe rețelele sociale.

În vârstă de 66 de ani, actrița din „The Working Girl”, a făcut publice mai multe fotografii cu fiica ei, care au fost însoțite de un mesaj.

„La mulți ani, frumoasa mea Stella”, a scris Griffith în dreptul fotografiilor care o arată pe tânără în decursul anilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Melanie Griffith, în formă și la 64 de ani. Actrița, fotografiată în colanți, la o întâlnire cu Eva Longoria

Spre exemplu, într-o fotografie, Stella apare alături de surorile ei, Dakota, în vârstă de 33 de ani și de Grace, de 23 de ani.

„Din ziua în care te-ai născut ne-ai adus atât de multă iubire, compasiune și bucurie. Te iubesc din toată inima mea. Sunt onorată să-ți fiu mamă”, a scris Griffith.

Stella este fiica lui Griffith și a lui Antonio Banderas, cu care a fost căsătorită în perioada 1996-2015. 

Stella a renunțat la numele de familie al mamei ei

În 2021, Stella, fiica actriței Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas, a depus o cerere  prin care renunță, din punct de vedere legal, la numele de familie Griffith, potrivit People.

Actrița spaniolă  vrea să-și „scurteze” numele în Stella Del Carmen Banderas „prin eliminarea numelui de familie suplimentar”. Conform People, Stella a depus cererea de renunțare în Los Angeles, justificând că nu folosește niciodată numele de familie al mamei sale atunci când se prezintă.

„De obicei, nu folosesc„ Griffith ”atunci când mă refer la mine sau în documente”, a explicat ea.

Christian Dior show, Arrivals, Spring Summer 2022, Haute Couture Fashion Week, Paris, France - 24 Jan 2022
Stella Banderas Christian Dior show, Arrivals, Spring Summer 2022, Haute Couture Fashion Week, Paris, France - 24 Jan 2022,Image: 655940075, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Stella, care a fost crescută în lumina reflectoarelor de părinții ei faimoși, s-a născut în Spania și vorbește atât spaniolă, cât și engleză. Este sora vitregă a actriței Dakota Johnson și a lui Alexander Bauer de pe partea mamei sale, care a fost căsătorită anterior cu Don Johnson, respectiv Steven Bauer.

Citește și: Jason Momoa s-a mândrit cu cei doi copii ai săi la premiera "No Time to Die. Cât de mult seamănă Nakoa-Wolf și Lola cu tatăl lor

Melanie Griffith și Antonio Banderas s-au căsătorit în 1996 și au divorțat 19 ani mai tărziu, în 2015. În ciuda despărțirii lor, cei doi au rămas prieteni apropiați.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri