Carrie și Kris/ CNN
Divertisment

Carrie și Kris/ CNN

Sufletele pereche există! S-au cunoscut în adolescență la Marele Canion, iar șapte ani mai târziu s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit

Povestea de dragoste dintre Carrie și Kris este cel puțin una atipică. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, în timp ce amândoi vizitau Marele Canion, iar șapte ani mai târziu s-au reîntâlnit, devenind totul unul pentru celălalt. 

În vara anului 2001, Carrie se afla într-o călătorie în Arizona. Mama și tatăl ei vitreg au organizat această plimbare pentru a o convinge pe fiica lor să se înscrie la o facultate. În timpul excursiei, Carrie s-a îndrăgostit de două ori, o dată de priveliștea impresionantă a Marelui Canion, iar a doua oară de un tânăr care avea să-i devină mai târziu partener pentru toată. 

„Pe tot parcursul călătoriei, mama a încercat să mă convingă cât de benefic ar fi pentru mine să mă înscriu la facultate în Arizona. Mi-a explicat că pot întâlni o mulțime de oameni interesanți și a început să-mi arate chiar și băieți drăguți din zonă. Ar fi făcut orice doar să-mi continui studiile”, a povestit Carrie pentru CNN

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Mama lui Carrie era atât de concentrată să-i ofere fiicei sale argumentele potrivite pentru a convinge să meargă la facultate, încât a recurs la un gest uimitor. Aceasta a văzut un tânăr de vârsta fiicei ei așezat pe o stâncă și i-a sugerat acesteia să se așeze lângă el pentru a-i face o fotografie. Inițial, Carrie a crezut că e o prostie, însă a acceptat provocarea mamei sale și s-a îndreptat către tânărul singuratic. 

Așa l-a cunoscut pe Kris Sorensen, un tânăr de 19 ani din Danemarca, care își terminase recent studiile în New Mexico. Kris era și el în vacanță alături de părinții săi, aceștia sărbătorind absolvirea fiului lor cu o călătorie, înainte de a se întoarce în Danemarca. 

Carrie și Kris, fotografia realizată la Marele Canion/ CNN
Carrie și Kris, fotografia realizată la Marele Canion/ CNN

Nimic nu a fost întâmplător, asta pentru că, mai târziu, Kris a declarat pentru CNN că o observase pe Carrie în autobuzul care i-a dus spre Marele Canion. „Am încercat să par mișto și să-i atrag atenția, așa cum faci când ai 19 ani”, și-a amintit Kris. Deși strategia lui nu a funcționat inițial, el a văzut-o pe fata din autobuz care tocmai mergea spre el și s-a așezat pe marginea stâncii. 

„Bună, mama m-a obligat să fac asta”, a explicat Carrie, stânjenită, în timp ce se așeza alături de el.

Citește și: Ei sunt tinerii care au așteptat la coadă pentru un certificat de căsătorie alături de J.Lo și Ben Affleck: ”Suntem fericiți!”

Deși era o priveliște superbă, atenția ei s-a îndreptat către persoana care stătea lângă ea. „Am început să vorbim și nu ne-am dat seama când au trecut orele”, și-a amintit Carrie. Cei doi au realizat că au foarte multe lucruri în comun, iar când a venit momentul să plece, aceștia au făcut schimb de adresele de e-mail pentru a păstra legătura. 

În timp ce se întorcea acasă, Carrie s-a hotărât să meargă la studii în Arizona, iar când s-a întors în orașul său i-a scris imediat lui Kris. În momentul când acesta a primit mesajul de la Carrie, el se afla cu părinții lui la un internet cafe din San Francisco. „Îmi amintesc că aveam un sentiment foarte intens de fluturi în stomac atunci când am primit mesajul”, a povestit Kris. Tatăl lui Kris i-a făcut o fotografie fiului său atunci când acesta a primit mesajul de la Carrie. 

Fotografia realizată de tatăl lui Kris atunci când acesta a primit mesajul de la Carrie/ CNN
Fotografia realizată de tatăl lui Kris atunci când acesta a primit mesajul de la Carrie/ CNN

Între timp, mama lui Carrie a considerat că poza cu fiica sa alături de Kris este una reușită și pus-o pe peretele din casă. Carrie și-a dat seama atunci că tânărul pe care abia l-a cunoscut avea să fie o figură importantă în viața ei. 

Carrie și Kris au păstrat mult timp legătura prin e-mail

Cei doi au continuat să vorbească prin email-uri de-a lungul verii și au continuat și în toamnă, atunci când Carrie a început studiile în Arizona, iar Kris s-a mutat în Scoția pentru a urma cursurile la Universitatea St Andrews. Au trecut lunile, iar email-urile au continuat. 

„Pentru că am avut acest început magic, simțeam că lui pot să-i spun totul. Știa lucruri pe care nu le împărtășeam altor oameni”, a povestit Carrie. „Ne știam secretele unul celuilalt și cu toate astea nu aveam idee care este mâncarea ei preferată”, a adăugat Kris. 

Ei au continuat să vorbească unul cu celălalt până în momentul în care Kris a început o relație cu cineva din Scoția. Carrie și-a amintit să s-a simțit trădată în acele momente. A trecut mai mult timp, iar Carrie a început să se vadă cu cineva și să înceapă o relație în Arizona. Deși amândoi se aflau într-o relație serioasă, au continuat corespondența, partenerii lor fiind de acord cu acest lucru, asta pentru că toți știau că sunt prieteni foarte apropiați. „Nu era ca și cum ne-am fi întâlnit vreodată. El locuia în cealaltă parte a lumii”, a povestit Carrie. 

Prietenia dintre ei a continuat și în următorii ani. Cei doi au absolvit facultatea și au început să lucreze. În anul 2008, amândoi și-au încheiat relațiile cu foștii parteneri și au început să vorbească mai mult unul cu celălalt. De la email-uri au început să se sune cu video. Pe măsură ce corespondența lor continua, legătura dintre ei devenea și mai profundă. Astfel, Kris a decis să meargă în SUA pentru a o vizita pe Carrie. Cei doi nu se mai întâlniseră din acea după-amiază de la Marele Canion. 

Citește și: O profesoară de 48 de ani vrea o familie cu iubitul care nici nu era născut când ea se căsătorea prima dată: "Ne-am înțeles imediat"

Carrie l-a așteptat pe Kris pe aeroport, trecându-i tot felul de gânduri prin minte. Aceasta era îngrijorată că lucrurile nu vor decurge la fel în realitate. Însă întâlnirea dintre ei a fost perfectă. S-au sărutat pe aeroport și au mers împreună la Marele Canion în ziua când aniversau prima lor întâlnire. Șapte ani mai târziu, aceștia se aflau pe aceeași stâncă, reflectând asupra lucrurilor care s-au întâmplat. 

În timpul vizitei lui Kris, aceștia au început să discute despre cum va funcționa relația lor. Ei își făceau o mulțime de planuri până când, spre surprinderea lor, Carrie a aflat că este însărcinată. „Acest lucru nu era în plan, dar amândoi am fost foarte încântați”, a povestit Carrie. Cei doi s-au căsătorit în curtea mamei lui Carrie, în anul 2009, imediat după ce fiul lor s-a născut. 

Carrie și Kris, alături de fiii lor/ CNN
Carrie și Kris, alături de fiii lor/ CNN

Astăzi, Carrie și Kris locuiesc împreună în California și au împreună trei fii. Carrie este o scriitoare de succes, iar Kris lucrează la LinkedIn, potrivit CNN.

„A fost o călătorie în care ambii ne-am dezvoltat și am evoluat. Relația noastră a evoluat treptat și am format o legătură puternică. Nu a fost ușor. Ne-am lovit de o mulțime de provocări, dar am făcut ca totul să funcționeze la final”, a spus Kris. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?