Adele
Divertisment

Suma fabuloasă câștigată de managerul lui Adele într-o singură zi. Acesta a ajuns să aibă profit mai mare ca artista

Se pare managerul lui Adele are parte de câștiguri imense de pe urma succesului acesteia, în ciuda faptului artista nu a mai lansat un album nou din anul 2015.

Potrivit publicației The Sun, managerul care o reprezintă pe Adele, Jonathan Dickins, ar fi câștigat 27.457 de lire sterline pe zi, cu profituri impresionante de 10 milioane de lire sterline în 2019.

Câștigurile companiei managerului ajung la puțin sub 200.000 de lire sterline pe săptămână, ceea ce înseamnă cu 6 milioane de lire sterline mai mult decât a încasat Adele de la cele două companii în 2019.

Citeşte şi: Pink, mesaj neașteptat la aniversarea a 15 ani de căsnicie: ”Uneori, a fi încăpățânat dă roade!”

De asemenea, s-a dezvăluit Adele a primit o reducere a salariului de 10 milioane de lire sterline în 2019, după ce nu a lansat un alt disc de la ultimul ei album intitulat 25, din 2015.

Deși nu există informații oficiale despre noul album al cântăreței, există zvonuri conform cărora aceasta ar fi lansat câteva piese inițiale pentru următorul ei album, într-o sesiune secretă de înregistrari la Londra, la începutul acestei luni.

Alte zvonuri legate de noul album al cântăreței au apărut anul trecut, când s-a speculat Adele s-a întors în Londra din SUA, pentru a lucra la următorul ei album, despre care fanii cred va fi intitulat 30, 31 sau 32.

Citeşte şi: Jennifer Aniston, adevărul despre divorțul de Brad Pitt. Actrița a rupt tăcerea: ”Relația scârția înainte de apariția Angelinei Jolie!”

Sursă Foto: PROFIMEDIA

Etichete: bani , adele , album nou

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?