lauren hutton
Divertisment

top model lauren hutton in camasa alba

Super modelul anilor '60, Lauren Hutton, dezvaluie secretele infatisarii ei impecabile. Cum arata la 75 de ani

Topmodelul Lauren Hutton le-a marturisit recent jurnalistilor de la People ca, pentru a-si mentine aspectul tineresc nu se bazeaza pe vreun ser sau o crema de fata, ci mai degraba pe ceva ce nu poate fi achizitionat din magazine: sexul.

Supermodelul, care a fost recent numita ambasadoarea marcii anti-imbatranire StriVectin, a marturisit ca, desi foloseste produsele brandului, frumusetea ei se datoreaza unui "barbat bun" si "relatiilor intime satisfacatoare".

"Femeile isi pot pastra aspectul impecabil chiar si cand imbatranesc", a spus ea. "Cu siguranta le-as recomanda doamnelor sa nu renunte la sex, ar fi chiar o prostie sa faca asta."

Desi este extrem de degajata cand vine vorba de acest subiect, Lauren Hutton, care a facut furori in lumea modei in anii '70, alaturi de Twiggy, a tinut foarte mult ca viata ei personala sa fie tinuta la distanta de jurnalisti. Mai ales dupa ce a fost protagonista unui scandal foarte public cu fostul ei manager, Robert Williamson, vedeta s-a tinut departe de presa.

Dupa ce Robert a murit in 1997, Lauren a dezvaluit ca acesta i-a risipit 30 de milioane de dolari din castigurile pe care le-a avut in timpul relatiei lor de 27 de ani. De asemenea, a marturisit ca i-a fost infidel in repetate randuri si a refuzat sa aiba un copil cu ea.

Cu toate acestea, Lauren inca ii este recunoascatoare ca i-a salvat viata de cinci ori si sustine ca a fost protector ca un tata cu ea.

Dupa decesul lui Robert, Lauren a fost intr-o relatie cu regizorul Luca Babini, iar apoi a continuat cu managerul Sex Pistols, Malcolm McLaren. Intr-un interviu acordat jurnalistilor Harper's Bazaar, ea a specificat insa ca "nu vrea ca nimeni sa mai stie vreodata cu cine e intr-o relatie".

Desi sexul si compania unui barbat bun sunt elementele carora le datoreaza aspectul sau, supermodelul spune ca reteta tineretii mai contine si alte ingrediente: "razi, citeste si stai in natura". In plus, un produs simplu, natural, a salvat-o de multe ori: uleiul de cocos.

"Am folosit mult ulei de nuca de cocos la viata mea", a spus Lauren. "L-am folosit pentru par si corp si am evitat cat am putut de mult fardurile si machiajul."

Cat despre faptul ca este inca activa in modelling la 75 de ani, Hutton spune ca este cel mai mare motiv de mandrie pentru ea: "Initial, am considerat ca revenirea in industrie la 46 sau 47 de ani a fost cea mai mare reusita a mea, dar sunt si mai incantata sa revin la 75".

Foto: Guliver/Getty Images; Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri