Katie Holmes și Suri Cruise
Divertisment

Katie Holmes și Suri Cruise locuiesc împreună în New York. / Foto: Profimedia

Suri Cruise, o domnișoară-n toată regula. Puștoaica de 16 ani și mama ei, Katie Holmes, pozate în timp ce cărau bagajele de vacanță

După ce în ultimele luni au fost pozate mai tot timpul separat, Katie Holmes, în compania iubitului sau chiar singură, și Suri, fiica ei, alături de prieteni, iată că fotografii le-au surprins și împreună pe străzile din New York, în timp ce se pregăteau să plece într-o scurtă escapadă în weekendul prelungit de Ziua Muncii. La 16 ani, fiica actriței și a lui Tom Cruise este o tânără frumoasă, aproape la fel de înaltă ca mama ei și foarte naturală. 

Cele două au părut mai degrabă surori sau bune prietene. Au același gust în materie de haine, preferând piesele casual și comode. Pentru această ieșire, Katie a ales un tricou roșu și o fustă albastră, în timp ce unicul ei copil a purtat un tricou alb și blugi scurți. Amândouă au cărat genți în care aveau lucrurile necesare pentru cele câteva zile departe de casă.

Suri Cruise și Katie Holmes
Suri Cruise și Katie Holmes, pozate de paparazzi în New York. / Foto: Profimedia

Citește și: Suri Cruise a devenit preferata paparazzilor din New York. Adolescenta, copia fidelă a mamei ei, Katie Holmes

Suri a moștenit ochii albaștri ai tatălui ei și zâmbetul mamei, fiind combinația perfectă dintre cei doi actori. Când iese din casă alături de Katie, nu multă lume o deosebește pe Suri de actrița de 44 de ani.

Dacă Suri locuiește cu mama ei și petrece mai tot timpul în compania acesteia, lucrurile nu stau la fel de armonios când vine vorba de relația cu celebrul ei tată.

Suri Cruise nu și-a mai văzut tatăl de ani buni

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes
Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes

În anul 2012, Katie Holmes și Tom Cruise au ajuns la divorț, după o căsnicie de șase ani. Suri a rămas în grija mamei, însă acordul legat de custodie îi dădea dreptul lui Tom Cruise să-și viziteze fiica și să petreacă timp împreună. Cu toate acestea, actorul și fiica sa, Suri, nu au fost văzuți împreună din 2013, motiv pentru care se speculează că acesta a rupt orice legătură cu fata lui.

Citește și: Bella, o nouă imagine inedită. Cum arată fiica adoptivă a lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri