suri cruise, tom cruise, katie holmes
Divertisment

Suri este fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. / Foto: Profimedia

Suri Cruise a devenit preferata paparazzilor din New York. Adolescenta, copia fidelă a mamei ei, Katie Holmes

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a devenit preferata paparazzilor din New York. Adolescenta este pozată aproape zilnic pe străzile metropolei americane, alături de mama ei, plimbându-și câinii sau alături de prieteni. Toți cei care au văzut pozele recente cu ea au observat cât de tare seamănă cu părinții ei celebri și, mai ales, cu mama ei.

Citește și: Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, surprinsă pe străzile din New York. S-a transformat într-o domnișoară superbă

Suri Cruise a moștenit ochii tatălui și zâmbetul mamei. Mai mult, copila de aproape 16 ani este înaltă și are bun gust în materie de haine. Și la capitolul vestimentație este foarte asemănătoare lui Katie Holmes. Preferă piesele comode, casual, potrivite pentru activitățile de zi cu zi. Când iese din casă alături de actrița de 43 de ani, nu multă lume o deosebește pe Suri de mama ei. 

Suri Cruise

Tom Cruise a rupt legătura cu fiica lui?

Suri Cruise este singurul copil rezultat din căsătoria dintre Katie Holmes și Tom Cruise, ce a durat șase ani. În ciuda acestui lucru, adolescenta nu este văzută niciodată în compania tatălui, motiv pentru care mulți cred că actorul a rupt legătura cu fiica sa.

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător si au aproape aceeași înălțime

suri cruise si katie holmes

În anul 2012, Holmes și Cruise au ajuns la divorț, iar Suri a rămas în grija mamei, însă acordul legat de custodie îi dădea dreptul lui Tom Cruise să-și viziteze fiica și să petreacă timp împreună. Cu toate acestea, actorul și fiica sa, Suri, nu au fost văzuți împreună din 2013, motiv pentru care se speculează că acesta și-a abandonat copilul.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri