surorile kardashian
Divertisment

Surorile Kardashian-Jenner, paradă de costume de baie pe Instagram. Cum arată imaginea de 10 milioane de like-uri

Sunt reginele rețelelor de socializare și nu este deloc o întâmplare. Surorile Kardashian-Jenner sunt perfect conștiente de atuurile lor fizice, de care profită la maxim. Celebre pentru siluetele lor tip clepsidră, cu soluri voluminoase, posterioare generoase, talii minuscule și busturi imposibil de ignorat, Kim & Co strâng milioane de like-uri la fiecare postare de pe rețelele de socializare.

VEZI SI: Megan Fox, purtată pe brațe în fața paparazzilor de Machine Gun Kelly. Imaginile care dovedesc cât de îndrăgostiți sunt

Kim Kardashian, cea mai cunoscută dintre celebrele surori, are peste 200 de milioane de followeri pe Instagram. Vedeta le-a făcut o bucurie maximă și a postat câteva imagini în costum de baie din vacanța sa din Turks and Caicos, niște insule paradisiace din Caraibe.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Îmbrăcată într-un costum de baie maro, cu o bandană pe cap, cu ochelari de soare, și cu niște încălțări bizare din colecția lui Kanye West, Kim a strâns lejer 3 milioane de like-uri în câteva ore. Cu siguranță fanii au apreciat peisajul pe care îl are “regina Instagramului” de la balcon. Sau poate că nu :) “Aș vrea să fiu EU acel balcon”, i-a scris un fan înfocat :)

Cea mai mică dintre surorile Kardashian/Jenner, Kylie, le-a făcut și ea o supriza celor 213 milioane de fani. A postat o imagine la fel de sexy ca a lui Kim, fiind răsplătită cu 10 milioane de like-uri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Intră în galeria foto de mai jos a vezi ce alte poze au postat și celelalte surori.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri